Skaisti! Tapis zināms, kā bērnībā vēl saukta Megana Mārkla

tautaruna.lv 11.jūlijs 2021, 16:12
 
Reuters/Scanpix/Leta
Jau zināms, ka Meganas Mārklas īstais vārds ir Reičela, bet, kļūstot par aktrisi, viņa publiski izmantojusi savu otru vārdu - Megana. Izrādās, ka bērnībā mamma Meganu saukusi citādāk un to dara joprojām, raksta "Mirror".

Meganas onkulis Džozefs Džonsons atklājis, ka Saseksas hercogienes māte Dorija Raglanda meitai devusi piemīlīgu mīļvārdiņu, kurā prinča Harija sievu dēvē joprojām.

Medijam "Mail Online" Džonsons atklājis, ka Dorija savu meitu vienmēr saukusi par Ziedu (Flower).

Viņš arī atklājis, kāda bijusi Dorijas reakcija uz ziņu, ka meita ieprecēsies britu karaliskajā ģimenē. Džonsons stāsta, ka visa ģimene bijusi šokēta, jo īpaši Meganas māte. Viņa priecājusies, ka viņas Zieds kļūšot par princesi, norāda Džonsons.

Jāatzīmē, ka Megana nav vienīgā no karaliskās ģimenes, kurai ir bērnībā piešķirts mīļvārdiņš. Nelaiķis princis Filips mēdza Elizabeti II dēvēt viņas bērnības mīļvārdiņā par Lilibetu, kā arī saucis viņu par "Kāpostiņu" un "Desiņu".

Ketrīna Midltone mēdzot vīru, princi Viljamu mīļi dēvēt par "Plikpauri", bet Viljams sievu dēvējot par "Mazdarīšanas hercogieni" (Duchess of Dolittle), atsaucoties uz kritiku, ko Keita saņēma jaunībā attiecībā uz viņas profesionālo karjeru.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas