"Es izskatījos kā ar cepurīti"; Legante atklāj trakāko, ko piedzīvojusi pie friziera

tautaruna.lv 11.jūlijs 2021, 19:13
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
TV raidījumu vadītāja Dagmāra Legante sociālajā vietnē Instagram pēc friziera apmeklējuma jutusies iedvesmota un dalījusies ar amizantiem atgadījumiem, kurus piedzīvojusi frieziera krēslā.

Dagmāra atklāj, ka pašai atmiņā ataust divi trakākie piedzīvojumi pie speciālistiem.

"Man viens no iespaidīgākajiem bija kādus 10 gadus atpakaļ, kad es nepamanīju, ka man "galiņu aplīdzināšanas" vietā uztaisīja pilnīgi traku "pakāpi"! Man augšā mati bija nogriezti tik īsi, ka pat knapi zirgastē turējās! Kad tos atlaida vaļā, tad pie sejas gar sāniem sniedzās šķipsnas knapi līdz vaigu kauliem... Es izskatījos kā ar cepurīti. Es biju tik dusmīga, bet izdarīt jau neko nevar... Nācās visu laiku tos matus ievedot, jo tā vismaz izskatījās pēc frizūras... 80's frizūras nedaudz, bet tomēr OK," stāsta Legante.

Otrs gadījums saistīts ar matu krāsu.

"Man bija izauguši ļoti gari mati un gali bija saulē un arī pirms tam šķipsnās balināti, blondi. Saknes dabīgi tumšākas (kā tagad) un vēlējos salaist abus šos toņus kopā - notonējot.. No frizētavas iznācu ar pilnīgi tumšiem kastaņbrūniem matiem... Pēc tam tieši braucu pie mammas, bet viņa mani pat no sākuma nepazina..." - notikušo atceras Dagmāra.

View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:20

Jaunākās diskusijas