Krievijas aktrise pamatīgi šokēta par Allas Pugačovas uzvedību

tautaruna.lv 30.jūnijs 2021, 12:09
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Ne reizi vien ir dzirdēts, ka Krievijas dziedātājai Allai Pugačovai ir smags raksturs. Ja viņai kaut kas nepatīk, viņa to neslēpj, pat, ja tas nav ļoti pieklājīgi. Pirms vairākiem gadiem tāda situācija notika šova "Zvaigžņu fabrika" filmēšanas laukumā.

35 gadus vecā krievu teātra un kino aktrise Jekaterina Špitsa TV raidījumā ar Lolitu Miļavsku bija sašutusi par uzvedību, ko dziedātāja Alla Pugačova atļāvās populārā televīzijas šova "Zvaigžņu fabrika" filmēšanas laikā.

Pirms vairākiem gadiem Špitsa ieradās projektā, lai izmēģinātu sevi kā vokālisti. Tomēr žūrijā klātesošā Alla Borisovna aiztaisīja Jekaterinai muti, pat neļaujot viņai pabeigt dziesmas frāzes līdz galam. Aktrise atzina, ka bija pamatīgi apmulusi un sašutusi par Pugačovas uzvedību.

"Dalībnieku atlases komandas pārstāvis paskatījās uz mani, viņam patika, kā es strādāju. Man piedāvāja doties uz "Zvaigžņu fabriku". Es devos uz turieni - viņi mani nepaņēma. Žūrijā bija četri locekļi. Es atceros Allu Borisovnu. Es līdz galam nepabeidzu nevienu dziesmas frāzi. Bija burtiski pirmie divi vārdi un ... - Paldies, pietiks," sacīja Jekaterina Špitsa.

Špitsa neslēpa, ka viņas Pugačovas uzvedība viņu ļoti sāpināja - galu galā patiesībā Alla Borisovna nedeva viņai nevienu iespēju sevi pierādīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas