Kā Aldis potēties gāja

tautaruna.lv 30.jūnijs 2021, 14:10
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Politiķis Aldis Gobzems, kurš vēl nesen sabiedrības nopēlumu izpelnījās ar aicinājumu sociālajos tīklos, aicinot piespraust dzeltenu sešstaru zvaigzni, ko Otrā pasaules kara laikā nacistiskās Vācijas režīms kā atpazīšanas zīmi lika valkāt ebrejiem, trešdien bija devies uz “Atta” centru, lai saņemtu poti. Tiesa, spriežot pēc ierakstiem “Twitter”, poti Gobzems nav saņēmis, vien uzrīkojis sava veida drāmu.

Diemžēl, arī mana mamma šodien Atta strādā un bija jāskatās uz nekontrolētu cirku no Alda puses. Vai mēs esam pārsteigti? Īsti nē, bet garastāvokli tas ir sabojājis uz visu dienu, jo viņš jau nav no tiem, kurš civilizēti spēj ienākt un dabūt savu poti,” raksta kāda sociālā tīkla “Twitter” lietotāja.

"Twitter" izplatītajās ziņas tiek norādīts, ka Gobzema nolūks, acīmredzot, nebija vis saņemt poti, bet uzrīkot vien šovu un pabojāt dienu personālam, kuram uzticēta potēšana.

Ekrānuzņēmums no "Twitter"

Tiesa, pēc ziņojumiem šķiet, ka politiķis poti tā arī nesaņēma un, pabojājis dienu darbiniekiem, devās projām.

Ekrānuzņēmums no "Twitter"

Gobzems arī savā "Telegram" bija publicējis video, kurā redzams, kā viņš, piestiprinājis zvaigzni pie krūtīm, runā ar personālu.

Tāpat viņš savā "Telegram" veltījis visai garu ierakstu, kurā pelts vakcinācijas process, esošā valdība, kā arī norādījis, ka vajagot saprast, kā juridiski vērsties pret "manipulatīvo režīmu".

Ekrānuzņēmums

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:50

Jaunākās diskusijas