Inita Sila par vēzi: Es esmu ļoti pateicīga par šo pieredzi

tautaruna.lv 4.jūnijs 2021, 13:43
 
Publicitātes foto
Žurnāliste un grāmatu autore Inita Sila, viesojoties kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", atklāj, ka piedzīvoto krūts vēzi uztver nevis kā problēmu, bet gan kā skolotāju.
"Es to saucu par skolotāju un tas ir mans lielākais modinātāja pulkstenis un tas iemesls, kāpēc es saku, kapēc es nevēlētos atgriezties tur, kur es biju un dzīvot tā kā es dzīvoju agrāk," runājot par diagnozi, saka Sila.

Viņa atklāj, ka saslimšana ar vēzi no vienas puses ir palīdzējusi viņai mainīt savu dzīvi.

Sila pastāsta, ka viņu ļoti ietekmēja mammas saslimšana, kas likusi atskārst, ka dzīve kādreiz beidzas, par ko ikdienā nedomājam.

"Tad, kad es sapratu, ka mans dzīves ilgums, dzīves garums var tikt ietekmēts, es vienkārši sapratu, ka es gribu dzīvot forši," pauž žurnāliste.

Jau vēstīts, ka pirms aptuveni diviem gadiem ārsti žurnālistei Initai Silai uzstādīja diagnozi "vēzis". Savu stāstu viņa aprakstījusi grāmatā "Tango ar diviem misteriem V* (vēzi un vīrieti)". Ievas Brokas materialā "Tango ar vēzi un vīrieti" izdevumā "OK!" Sila neslēpa - viņa zina, ka būs cilvēki, kas nesapratīs, kāpēc vispār kaut kas tāds bija vajadzīgs.

"Kādam liekas, kapēc vispār jāstāsta, ka vairs nav krūšu? Es tieši šodien skatījos, kā X Faktora uzvarētāja Instagram rādījusi, kā viņai veikta krūšu palielināšana. Tas ir normāli. Bet, ja sieviete atklāj, ka vēža dēļ viņai krūtis noņemtas, - nenormāli. Bet man taču arī būs implanti," teica Sila.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:44

Jaunākās diskusijas