FOTO: sieviete mazāk nekā gada laikā notievē par 70 kilogramiem

tautaruna.lv 4.jūnijs 2021, 19:30
 
Ekrānšāviņš no Facebook
Kāda sieviete Anglijā zaudēja gandrīz pusi no sava svara, apskatot savu fotogrāfiju no atvaļinājuma, vēsta Daily Mail.

2018. gada maijā Nikola Makjūna, kurai tagad ir 33 gadi, devās ar savu ģimeni atvaļinājumā uz Ziemeļjorkšīru. Tajā laikā viņa svēra 152 kilogramus.

Sievietes bērni vēlējās nofotografēties ar milzīgu gorillu - atpūtas parka talismanu. Kad māte sevi ieraudzīja bildēs, viņa saprata, ka ir pienācis laiks mainīt savu dzīvesveidu. Viņas lēmumu ietekmēja arī radinieka nāve, kurš no insulta nomira 39 gadu vecumā.

2019. gada aprīlī sieviete reģistrējās tievētāju grupā. Viņai izdevās sasniegt rezultātus bez fiziskām aktivitātēm, taču pateicoties izmaiņām uzturā.

Nikola atteicās no ātrās ēdināšanas restorānu maltītēm, kuras viņa ēda piecas reizes nedēļā, un sāka ēst veselīgi. Pirms svara zaudēšanas sieviete ēda brokastīs maizītes ar sieru, pēc tam uzkodā bija čipšu paka un šokolādes konfektes. Pusdienās viņa devās uz Makdonaldu vai KFC, un vakariņās sūtīja ēdienu no ķīniešu restorāna.

Tagad angliete brokastīs ēd jogurtu un augļus, bet uzkodām iegādājas ābolu vai burkānu nūjiņas. Pusdienās viņa izvēlas mājās gatavotas zupas un salātus, kā arī vakariņām gatavo pašmāju indiešu vai ķīniešu ēdienus.

Rezultātā viņa nepilna gada laikā zaudējusi 70 kilogramus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas