Atklāts, ka karaliene "nolikusi pie vietas" Hariju pirms viņa kāzām

tautaruna.lv 20.maijs 2021, 10:26
 
Reuters/Scanpix/Leta
Elizabete II esot izsaukusi princi Hariju uz privātu sarunu pēc tam, kad viņš nepieklājīgi runājis ar viņas pieredzējušo ģērbēju Andželu Kelliju par Meganas kāzu diadēmu, raksta "Mirror".
Karaliene esot aizrādījusi princim par valodu, kad viņš runājis ar viņas tuvāko darbinieci pirms kāzu ceremonijas 2018. gadā.

Tiek apgalvots, ka rājiens noticis pēc tam, kad karaliskā protokola dēļ karalienes ģērbēja nepildīja Meganas Mārklas pēkšņās prasības attiecībā uz diadēmu. Megana pirms kāzām esot vēlējusies kopā ar Hariju apmeklēt Bekingemas pili un uzmērīt abu izvēlēto diadēmu.

Biogrāfijā "Atrast brīvību" Kellija tiek apvainota, ka apzināti vilcinājusi procesu un Harijam šķitis, ka dažiem no pils "vecajiem sargiem" vienkārši Megana nav patikusi un darīts viss, lai apgrūtinātu viņas dzīvi. Taču avots apgalvo, ka grāmatā paustā versija nav patiesa.

Avots pastāstījis, ka Andžela pārim norādījusi, ka diadēmu un citas karaliskās dārglietas aizsargā protokols. Tās ir rūpīgi ieslēgtas un "nevar uzrasties, lai pieprasītu diadēmu tikai tāpēc, ka ieradies frizieris", norāda avots.

Avots pauž, ka Harijs ļoti rupji atbildējis ģērbējai.

Pēc notikušā karaliene ar princi runājusi divatā un "nolikusi viņu pie vietas" par rupjību, apgalvo avots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:41

Jaunākās diskusijas