Māra Sleja atklāti par attiecībām ar vīru: Bērni netur attiecības kopā

tautaruna.lv 20.maijs 2021, 16:13
 
Ekrānuzņēmums
Modele un raidījumu vadītāja Māra Sleja kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" atklāti runājusi par savu nekad nesatikto tēvu un attiecībām ar bērniem.

Māra raidījumā runāja par savu tēvu, kuru sieviete dzīvē nav satikusi. Viņa pastāsta, ka ir dzirdējusi stāstus par savu tēvu un meklējusi viņu ar interneta meklētāja palīdzību, taču nav īpaši centusies viņu atrast.

Sleja norāda, ka dzirdētais par tēvu, licis viņai aizdomāties par mātes lomu dēlu dzīvēs, kuras nespēj savus dēlus palaist un tādejādi, kā saka Māra, savus dēlus "norok".

Divu bērnu mamma norāda, ka joprojām ļoti koncentrējas uz savām attiecībām ar vīru, lai abiem būtu labi kopā arī tad, kad bērni aizies savās dzīvēs.

"Tas ir svarīgi. Bērni netur attiecības kopā. Ja viņas tur, tad tās ir neveselīga sattiecības. Es izvēlos tādas neveidot," pārliecināta ir Māra.

Tāpat modele pauž, ka uzskata, ka viņas vecāki ir ideāli viņai, jo, iespējams, pateicoties tam, ka viņa nav satikusi savu tēvu, viņa ir kļuvusi par tādu personību, kāda vēlas būt.


Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:28

Jaunākās diskusijas