Sieviete Rīgā izlec no liela augstuma 16 stāvu ēkā

tautaruna.lv 20.maijs 2021, 13:09
 
Kaspars Krafts/F64
Kāda jauna sieviete, iespējams, vēlējās noslēgt “rēķinus” ar dzīvi, pirms pāris dienām izlecot no liela augstuma 16 stāvu mājā, vēsta “Degpunktā”.

Viena no trim augstceltnēm Jukuma Vācieša ielā vakarpusē kļuva par vietu visai dramatiskiem notikumiem. Pie mājas ar Nr. 2G atkritumu konteinerā vietējie iedzīvotāji atrada smagi savainotu cilvēku, kas, pēc visa spriežot, kritis no liela augstuma.

Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka tā esot bijusi jauna meitene, aptuveni 16 gadus veca. “Es sākumā nokāpu lejā, domāju, ka kāds met atkritumus pa logu. Nokāpju lejā un skatos, - meitene guļ,” stāsta aculieciniece.

“Runā, ka viņa nolēca augstāk par desmito stāvu. Kaut kāda sieviete no sabiedriskā transporta pieturas redzēja, ka viņa lidoja apmēram pie desmitā stāva. Tā viņa redzēja,” stāsta vietējie.

Faktu, ka cilvēks izdzīvoja, apstiprina Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā. Mediķi adresē strādāja divu brigāžu sastāvā, piedalījās ārstu speciālistu ekipāža, kas parasti iesaistās tikai smagajos gadījumos.

“Atkritumu konteiners te bija apgāzts. Vēl padomāju, kurš tā atkritumus izmet?! Izrādās, ka tas ar viņu kopā apgāzās,” stāsta vietēja iedzīvotāja.

“Neviens nezina, no kura stāva viņa nokrita. Dzirdēju, ka varētu būt pat no 16. stāva. Runā, ka divpadsmitais, sešpadsmitais, neviens neko nezina,” dalās vietējā iedzīvotāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:08

Jaunākās diskusijas