Salas pagastā notikusi avārija ar traģiskām sekām

tautaruna.lv 20.maijs 2021, 18:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Otrdien, 18. maijā, uz Latvijas ceļiem izdzisusi kāda nejauša pretimbraucēja, jēkabpilieša dzīvība, par ko, visticamāk, atbildība nu gulsies uz kāda jauna, pārgalvīga šofera pleciem, vēsta “Degpunktā”.

19. maijā Salas pagastā uz autoceļa P75, vietā, kur izdzisa vieglā auto “Volvo” blakussēdētāja vietā sēdošā jēkabpilieša Andra dzīvība, raidījums satiek viņa paziņas un kolēģus, kuri ieradušies, lai avārijas vietā noliktu svecītes.

Kā atklāj klātesošie, traģēdiju izraisījis kāds gados jauns “VW” vadītājs, kurš veicis nepārdomātu apdzīšanas manevru un, domājams, aiz neliela uzkalniņa nav pamanījis pretimbraucošo “Volvo”. Notikusi frontāla sadursme, un aizķerts arī kāds garāmbraucošs kravas auto.

Kā vienu no versijām par to, kāpēc “VW” šoferis tā steidzies, paziņa min faktu, ka pāris kilometru attālumā, netālu no Biržiem, notiekot remontdarbi un ir neskaitāmi luksofori, pie kuriem veidojoties sastrēgumi. Iespējams, vadītājs kur kavējies un nolēmis nedaudz uzspiest gāzi. Vai šī versija izrādīsies patiesa, noskaidros Valsts policijas darbinieki, kuri šobrīd uzsākuši kriminālprocesu.

Kā skaidro Zemgales reģiona pārvaldē, notikušajā avārijā, kurā gājis bojā viens cilvēks, ievainoti vēl trīs - cietis gan 43 gadus vecais “Volvo” šoferis, gan abi “VW Golf” sēdošie, 29 gadus vecais šoferis un viņa 17 gadīgais pasažieris. Divu cilvēku atbrīvošanai no pamatīgi samīcītajiem auto talkā aicināti arī kolēģi no Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:28

Jaunākās diskusijas