Katrīne Sauliete ar mīļoto atpūšas Covid-19 uzliesmojuma skartajā Turcijā

tautaruna.lv 8.maijs 2021, 14:03
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Latviešu influencere Katrīne Sauliete ar savu mīļoto vīrieti Pēteri Vasiļveski nupat nosvinēja gada kopā būšanas jubileju. Ar svinīgo brīdi Katrīne aktīvi dalās sociālajā medijā "Instagram".

Svinības pārim sākas jau Latvijā, viņi kopā atpūtās kāda Jūrmalas viesnīcā, taču ar to viss nebeidzās, Pēteris Katrīni pārsteidza ar brīnišķīgu dāvanu - ceļojumu uz Turciju.

Sauliete publicēja "Instagram" jauku video, kurā Pēterim sūkstas par sliktajiem laika apstākļiem Latvijā. "Es gribu uz siltajām zemēm," video sacīja Katrīne.

Pēteris ilgi nedomājot atzina, ka būs. Tādējādi parādot amizantajā video rullītī, kā Katrīni nogādā siltajā un saulainajā Turcijā.

Katrīnes sekotāji atzinīgi novērtēja izveidoto video. Viņa saņēma neskaitāmas "sirsniņas" un laba vēlējumus par lielisko atpūtu.

Dziedātājs Lauris Reiniks gan vērsa uzmanību uz to, ka Turcijā pašlaik aktīvi plosās Covid-19 vīruss. Aicinot Katrīni un Pēteri būt uzmanīgiem.

"Forshi, forshi, tikai jus tur uzmanigi. Turcijaa tagad ir baigi traki ar to Covidu. Taa ka LOTI," rakstīja Reiniks.

Katrīne atbildēja, ka uztraukumam par viņiem nav pamata, jo viņi no citiem turas divu metru attālumā.

Pēc Katrīnes publicētajiem kadriem pāris silto laiku Turcijā cenšas izbaudīt pilnībā. Viņi aizvada laiskās brīvdienas pie peldbaseina, sauļojoties pie jūras, baudot gardas maltītes, skatās šovus un izbauda īpašu hammam procedūru.

Šobrīd Turcijā ir noteikta stingra karantīna līdz 17. maijam. Valsts iedzīvotājiem pamatā ir jāuzturas savās dzīvesvietās, jo Turcijā plaši ir izplatījies jauns Covid-19 uzliesmojums. Pēc pēdējās pieejamās apkopotās statistiskās informācijas ir zināms, ka Turcija šobrīd atrodas 5. vietā pasaulē, pēc Covid-19 inficēto iedzīvotāju skaita.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:38

Jaunākās diskusijas