Seriāla "Troņu spēles" zvaigzne lokdauna laikā slepus dzemdējusi meitu

tautaruna.lv 28.aprīlis 2021, 18:00
 
Reuters/Scanpix/Leta
Pasaulslavenā seriāla "Troņu spēles" zvaigzne Natālija Dormere atklājusi, ka kopā ar dzīvesbiedru Deividu Ouku janvārī sagaidījusi savu pirmo atvasi, vēsta "Mirror".

39 gadus vecā aktrise atklājusi, ka meita piedzimusi šī gada janvāri un viņa šo faktu turējusi slepenībā no faniem. Par priecīgo notikumu zinājuši vien ģimenes locekļi un tuvākie draugi.

"Tā ir ideāla lieta, ko darīt pandēmijas laikā - palikt stāvoklī un dzemdēt bērnu," jokojusi aktrise. "Es laikam esmu nedaudz klišejiska, viņa, iespējams, pēc 30 gadiem kādu dienu sēdēs bārā un teiks: "Jā, es esmu Covid bērns"."

Aktrise arī pastāstījusi, ka viņas dzīvē vienmēr bijusi liela nozīme miegam un šobrīd tā trūkstot, bet tas arī esot vienīgais trūkums esot mātei.

Natālija un Deivids, kurš arī ir aktieris, iepazinušies 2019. gadā un kopā dzīvo Londonā, Lielbritānijā.

Natālija Dormere ir angļu aktrise. Pirmo atzinību viņa guva par Annas Boleinas lomu seriālā "Tjūdori", par kuru viņa tika nominēta divām "Gemini" balvām kā labākā aktrise drāmas seriālā. Pasaules slavu ieguvusi, filmējoties seriālā "Troņu spēles". Tāpat piedalījusies "Bada spēļu" filmās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:01

Jaunākās diskusijas