Dreiliņos atrod vīrieti, kas pēc lēciena no 5.stāva lūdz palīdzību

tautaruna.lv 28.aprīlis 2021, 13:09
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Dreiliņos vēlā vakara stundā pie 7. mājas Ēvalda Valtera ielā iedzīvotāji atraduši iereibušu vīrieti, kas piedzīvojis kritienu no augstuma. Viņš gulēja pie ēkas kāpņutelpas krūmos, vaidēja un sauca pēc palīdzības, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Pirmdienas vakara “dzerstiņš” kādam 50 gadus vecam vīrietim beidzās ļoti bēdīgi - strīds ar sievu noslēdzās visai sāpīgi. Lūzumus un citus ievainojumus viņš guva, jo pieņēma pārgalvīgu lēmumu, proti, izlēkt pa piektā stāva dzīvokļa logu.

“Viņš draudēja, ka izlēks pa logu. Karājās, karājās, nenoturējās un izkrita,” par notikušo zina stāstīt pirmā stāva iedzīvotājs.

Cietušā bijusī sieva, kuru raidījumam “Degpunktā” izdevās sastapt kāpņutelpā, kameras priekšā notikumus atstāstīt negribēja, taču savu viedokli pauda anonīmi. Viņa stāsta, ka neko tādu no bijušā vīra nebija gaidījusi, taču arī līdzēt viņam nebija spējīga. Ja arī kritiens no lielā augstuma varēja izrādīties liktenīgs, viņa apstiprina, ka cietušais ir dzīvs un traumas nav dzīvībai bīstamas - viņam esot lauzta kāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:10

Jaunākās diskusijas