Iļģuciemā futbola trenerim treniņa laikā nozog BMW X5 un to pamatīgi sabojā

tautaruna.lv 28.aprīlis 2021, 18:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Nedēļas nogalē Iļģuciemā tika nozagts “BMW X5” spēkrats. Garnadži atslēgas piesavinājās brīdī, kad auto īpašnieks bija aizņemts un vadīja bērnu futbola treniņu. Zagļi izrādījās vietējie jaunieši, kas, vizinoties pa rajonu, pamanījās izdarīt lielu postu visai īsā laikā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Jūlija dzīvo Saulgožu ielas 15. nama pirmajā stāvā. Sestdienas vakarā viņa sēdēja pie virtuves galda un ieturēja vakariņas. Maltīti iztraucējis kāds ”BMW X5” šoferis, kas ar savu spēkratu ietriecās ēkā, pārbiedējot mājiniekus.

“Viņš “izlidoja” no tuneļa un vienkārši aizbēga, pat neizslēdza automašīnas dzinēju. Atstāja automašīnu, motora pārsegs bija atrauts vaļā apmēram tik daudz, un viss. Troksnis, protams, pamatīgs, es pirmajā stāvā visu dzirdēju,” stāsta Jūlija, kura dzīvo Iļģuciemā.

Šoferis pazuda aiz stūra un neatgriezās, kamēr ”BMW” palika kūpēdams. Ātri vien pagalmā izskrēja vairāki iedzīvotāji. Atklājās, ka braucējs sabojājis cilvēku īpašumus - kopā cietuši seši transportlīdzekļi un nolauzts arī nelielais kociņš, kas zaļoja pagalmā.

Vietējie vēlāk padzirdēja, ka automašīna nemaz nepiederēja vadītājam. “Jaunieši galīgi sajukuši, kas to lai zina, kur viņi dabūja to mašīnu, vai nu tēvam nozaga, vai kur,” par notikušo saka sētnieks Igors. Mājas iedzīvotāja Liene atsaucas uz versiju, ka auto atradušies seši jaunieši (seši puiši un viena meitene), kuri, iespējams, bijuši neskaidrā prātā.

Policijā apstiprina, ka vietējie iedzīvotāji stāsta patiesību. ”BMW X5” piederēja kādam futbola trenerim, kas ilgi nesaprata, ko garnadži pastrādājuši.

“Viņam treniņa laikā esot nozagtas automašīnas atslēgas, ko viņš aktīvi meklēja divas stundas pa zālāju. Domāja, ka atslēgas ir izkritušas,” norāda Ceļu policijas bataljona komandiera pienākumu izpildītājs Jānis Parādnieks.

Ņemot vērā, ka visi jaunieši paspēja aizbēgt, vairs nebūs iespējams noskaidrot, vai viņi bijuši alkohola vai kādu citu apreibinošo vielu ietekmē. Likuma sargi ir uzsākuši vadītāja meklēšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:45

Jaunākās diskusijas