Aktieris Ģirts Ķesteris maina dzīvi

tautaruna.lv 29.aprīlis 2021, 14:30
 
Emīls Desjatņikovs/F64
Aktieris Ģirts Ķesteris pēc dīkstāvē pavadītā laika ne tikai strādā pie tā, lai ieviestu izmaiņas ārējā izskatā, bet atradis arī jaunu darbu, vēstīts Evijas Kalnbērzas, Martas Kalniņas materiālā izdevumā "Privātā Dzīve".

Jau iepriekš Ķesteris ir stāstījis, ka pandēmijas laikā krietni pieņēmies svarā. Tagad viņš aktīvi cīnās ar liekajiem kilogramiem.

Vēl Ģirts šobrīd filmējas TV3 seriālā "Nemīlētie" un piedalās arī mēģinājumos Dailes teātrī ar cerību, ka šovasar skatītāji varēs baudīt teātra mākslu ārpus telpām.

Taču nesen viņš sevi pieteicis arī kā pasniedzējs. Viņa vārds atrodams savstarpējo attiecību mācību centra Sains, kuru dibinājis režisors Juris Rijnieks, mājaslapā, kur aktieris sola iemācīt tēla veidošanas smalkumus.

Pirmā viņa vadītā lekcija ieplānota jūlija sākumā, tās cena ir 50 eiro.

Par jauno darbu Ģirts saka, ka, no vienas puses, tā ir pieredze un zināšanas, no otras puses, izaicinājums.

Ģirts Ķesteris (57) ir latviešu aktieris. Kopš 1994. gada viņš strādā Dailes teātrī, iepriekš uzstājies Valmieras Drāmas teātrī. Ģ. Ķesteris ir piedalījies vairākās latviešu spēlfilmās un televīzijas seriālos. No 2006. gada atveidoja Leonu TV seriālā "Neprāta cena", bet vēlāk līdz 2017. gadam — dubultlomu (Leonu un Fēliksu) TV seriālā "UgunsGrēks". 2017.gadā spēlējis arī galveno lomu TV3 seriālā "Svešā seja".

Ģirts Ķesteris ir režisora Zigurda Ķestera dēls. Laulībā ar aktrisi Leonardu Ķesteri dzimis dēls Pauls. Vēlāk attiecībās ar Dailes teātra aktrisi Aiju Dzērvi piedzima meita. Vairākus gadus dzīvoja kopā ar aktrisi Kristīni Nevarausku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:39

Jaunākās diskusijas