Kristīne Virsnīte kopā ar ģimeni uz laiku pamet Latviju

tautaruna.lv 26.aprīlis 2021, 10:30
 
Rūta Kalmuka/F64
TV personība, žurnāliste Kristīne Virsnīte sociālajā vietnē Instagram atklāj, ka kopā ar ģimeni jau vairākas nedēļas atrodas ārzemēs.

Kristīne neslēpj, ka pandēmijas laiks ir ieviesis krasas izmaiņas ceļošanas pieredzē, kas Virsnīšiem likusi katru piedzīvoto ceļojumu izjust "vēl vērtīgāku".

"Mēs šobrīd mācāmies ceļot no jauna - pazemīgāk, iejūtīgāk, uzmanīgāk. Šobrīd rit mūsu trešā nedēļa prom no mājām, visa un visiem un reizē tuvāk sev. Dažās dienās ar mūsu auto tikām cauri aukstajai, lietainajai, dažbrīd sniegotajai Eiropai līdz sasniedzām Spāniju. Mēs esam devušies ceļā ar nodomu, to oficiālos dokumentos dēvē arī par pamatotu iemeslu, kuru apsolām ar laiku atklāt. Pagaidām vien varam teikt, ka tik drīz mājās nedosimies," atklāj Virsnīte.

Tikmēr komentāros sekotāji velta atzinīgus vārdus Virsnīšiem un novēl, lai ceļojums ir izdevies.

"Lai izdodas","Super par uzdrošināšanos ceļot! Lai saule un pozitīvas emocijas!", "Lai skaists piedzīvojums!", "MALAČI! Tu zini,ka esmu par visiem 100% par šo ideju", "Apsveicu ar vienu kāju atpakaļ ceļojumos. Ir ko novērtēt pēc tik ilga laika!"- raksta komentētāji.

Jau vēstīts, ka 2019. gada nogalē Kristīne Virsnīte kopā ar ģimeni uz diviem mēnešiem pameta Latviju. Virsnīte toreiz soctīklos rakstīja: "Manas ģimenes grandiozie jaunumi - nākamās nedēļas beigās mēs startējam līdz šim savas dzīves lielākajā ekspedīcijā: Rīga - Dakāra - Rīga! Priekšā 15 tūkstoši kilometru un divi mēneši pašu būvētā mājā uz riteņiem. Mēs brauksim cauri Eiropai, ceļosim Marokā, mums noteikti jumtiņu noraus Mauritānija un pārsteigs Senegāla, kur sagaidīsim 2020.gadu!"

2020. gada janvāra nogalē Kristīnes Virsnītes ģimene atgriezās Latvijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas