Sandis Kiops atklāj, kurš ģimenē ir galvenais pelnītājs

tautaruna.lv 26.aprīlis 2021, 16:13
 
Ekrānuzņēmums
Mūziķis Sandis Kiops kopā ar mīļoto sievieti, uzņēmēju Dainu Laukmani kanāla STV pirmā! šovā "Mīla burbulī" atklājuši, ka galvenā naudas pelnītāja ir tieši Daina.

Kiops kopā ar Dainu dzīvo kopīgā dzīvoklī Rīgas centrā. Pāris neslēpj, ka lielākoties par rēķiniem atbildīga ir tieši Daina, kuras ienākumi ir regulārāki un lielāki nekā mūziķim.

Kiops atklāj, ka par savu nopelnīto naudu pērk, to ko vēloties un daudz ieguldot tehnikā, kamēr mīļotā sieviete vairāk rūpējas par pārtiku, kā arī ceļojumos parasti lielākos izdevumus sedz Daina. Tikmēr Daina uzsver, ka neesot nekādas problēmas, ja attiecībās sieviete ir galvenā pelnītāja.

"Viņai tas budžets vienmēr lielāks bijis, viņa mums tāds biznesa vūmans bijis. Es jau tāds mākslinieks. Es vairāk ar garīgām vērtībām. Es dziesmas rakstu," norāda mūziķis.

Jau vēstīts, ka pirms četriem gadiem Sandis Kiops izdevumam "Vakara Ziņas" atzina, ka "atradis sava mūža solisti!"

Pāris ir aizrautīgi ceļotāji, apskatot skaistas vietas pasaulē un arī tepat Latvijā. Šī gada martā jau vēstījām, ka pāris koronavīrusa izplatības laikā izmanto iespēju vieglāk rezervēt viesnīcas un biļetes nākamajiem braucieniem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:19

Jaunākās diskusijas