Sedokova atklāj baisas lietas par laiku, kad Timma bija inficējies ar Covid-19

tautaruna.lv 7.aprīlis 2021, 13:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova, kas ir precējusies ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu, neslēpj, ka laikā, kad Jānis bija inficējies ar Covid-19, viņai nācās saskarties ar gluži vai naidīgu attieksmi no apkārtējiem.
Anna atklāja, ka pēc tam, kad vīrs Jānis Timma saslima ar koronavīrusu, fani novērsās no viņas, un apkārtējie sāka no viņas izvairīties.

"Es nekad neaizmirsīšu, kā prese rakstīja par to, ka mans vīrs saslima ar koronavīrusu. Tajā pašā dienā es redzēju, kā cilvēki bēg no mums. Es vēl nezināju, vai esmu slima vai nē. Valkāju masku. Bet es redzēju, kā cilvēki rāda uz mums ar pirkstu.


Es atceros, kā vairāk nekā pēc mēneša mēs bijām bērnu klubā ar Hektoru un pēkšņi viena kluba darbiniece ātri izskrēja ārā. Uz zoda viņai bija maska. Viņa skrēja pēc kāda un, uzvelkot gumijas cimdus un stāvot pie ieejas bērnu klubā, sieviete lūdza parādīt mums izziņu par veselības stāvokli," atmiņās dalījās Sedokova.

Kā tika vēstīts iepriekš, pozitīvs Covid-19 tests Timmam konstatēts pēc pērnā gada 3.oktobrī veiktajām pārbaudēm "Himki" pamatsastāvam Vienotās līgas spēlē pret Tallinas "Kalev"/"Cramo".

Šajās pārbaudēs trīs spēlētājiem tika fiksēti pozitīvi Covid-19 PCR testa rezultāti. Pozitīvi Covid-19 rezultāti ir arī Jevgeņijam Voronovam un Džordanam Mikijam.

Tika ziņots, ka Mikijam nav klīnisku simptomu, savukārt Voronovam un Timmam bija nelielas sūdzības par sliktu pašsajūtu.

Spēlētāji tika izolēti un atradās ārstu uzraudzībā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas