"Kopija"; Intara Rešetina foto ar tēvu saviļņo internetu

tautaruna.lv 30.marts 2021, 10:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Režisora Intara Rešetina publicētais kadrs ar tēvu izraisījis sajūsmu soctīklos, kur cilvēki nebeidz apbrīnot abu līdzību un velta sirsnīgus vārdus abiem vīriešiem.

Rešetins sociālajā bilžu vietnē Instagram dalījies ar foto, kurā redzams pozējam kopā ar tēti. Pie foto Intars tēvam velta sirsnīgus vārdus.

"Satikšanās. Katrs tētis audzina nākamo tēti. Šis ir manējais. Daudz esmu mācījies no viņa, viņa pieredzes, dzīvesskatījuma, vērtībām, daudz kas vēl jāmācās, jāizzin un jāapgūst. Ir lietas, ko esmu aizguvis no tēva, ir lietas, kuras mācu savām atvasēm, šī pārmantojamība, cerība, ka ar katru paaudzi mēs kļūstam labāki un laimīgāki. Kas to lai zin, retorika, protams. Bet tas dzīves krampis, pamatīgums, kas ir viņā, tas raisa cieņu un apbrīnu. Ļoti lepojos ar viņu!" - raksta režisors.

Arī Intara sekotāji, kuri ir pazīstami ar viņa tēvu, komentāros pauž apbrīnu un cieņu. " Ikviens, kas pazīst tavu tēti, var lepoties, ka pazīst viņu!" - raksta komentāra autors.

"Par stiprām ģimenēm! Intar, Tu vari būt lepns par savu tēti. Lai veselība visiem!" - vēl komentētāja.

Tikmēr citi jūsmo par tēva un dēla līdzību, norādot, ka abi ir kā "divas ūdens lāses".

Intars Rešetins ir latviešu aktieris, teātra režisors un televīzijas raidījumu vadītājs. Kā režisors debitējis Dailes teātrī 2014. gadā ar izrādi "Nakts vēl nav galā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:01

Jaunākās diskusijas