VIDEO: Purvciemā nodeg dārgs "Rolls Royce" auto

tautaruna.lv 30.marts 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video
Pēdējās dienas viens no apspriestākajiem tematiem Purvciema iedzīvotājiem ir brīvdienās notikušais ugunsgrēks, kad tumsas aizsegā maskas stāvlaukumā uzliesmoja vairāku tūkstošu vērts “Rolls Royce” automobilis. Apkārtēji gandrīz vai pārliecināti, ka spēkratu kāds aizdedzināja tīšuprāt, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Zem zilās plēves vienā no daudzstāvu namu pagalmiem Purvciemā paslēpts kāds visai dārgs spēkrats. Vēl aizvakar šīs automašīnas vidēja tirgus vērtība bija pāri 150 000 eiro, bet tagad braucamrīka vraks, visticamāk, realizējams tikai metāllūžņos. Naktī no sestdienas uz svētdienu aptuveni plkst. 2.00 maskas stāvvietā novietotais “Rolls Royce” pēkšņi uzliesmoja.

Pēc vietējo iedzīvotāju stāstītā, lai apslāpētu liesmas, kas ceļas no “Rolls Royce”, glābējiem vajadzēja divdesmit minūtes. Vietējie uzskata, ka zem automašīnas virsbūves bija kaut kas iemests - no tā arī viss sācies.

“(DP: Vai automašīnas īpašnieks ir jūsu kaimiņš, vai esat pazīstami ar degušās automašīnas saimnieku?) Viņš pat nav no mūsu mājas. Kāds vēl runāja, ka šī automašīna šajā stāvlaukumā iepriekš nekad nestāvēja. Atbrauca no kaut kurienes, viņu pa nakti atstāja. “Rolls Royce”, manuprāt. Runā, ka ļoti dārgs auto. Nezinu, cik jauns, neredzēju.”

Šobrīd policisti vēl nevar pateikt, kādos apstākļos uzliesmoja 2015. gada izlaiduma “Rolls Royce”. Taču aizdomīgs šķiet caurums stāvvietas žogā, netālu no nodegušā auto, kā arī vietējo iedzīvotāju teiktais par sprādzieniem pirms uzliesmojuma. Tikpat kā nav šaubu, ka uguns pielaista tīšuprāt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:27

Jaunākās diskusijas