"Kur lai atrod naudu?" Mūrniece saņem draudu vēstuli

tautaruna.lv 30.marts 2021, 9:20
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Viesnīcas "Hotel ROMA" vadītāja Linda Mūrniece soctīklos publicējusi fragmentu no, kā viņa pati raksta, draudu vēstules par piespiedu piedziņu.

Mūrniece publicējusi vēstuli, kurā teikts, ka viņai jāsamaksā vairāk nekā 2000 eiro. Viņa neslēpj izmisumu.

"Kārtējais “pārsteigums”... Pagājušā gada kopējā haosā kaut kā esmu palikusi parādā Rīgas domei divus tūkstošus. Pie kopējā gada maksājuma 100 tūkstoši... varbūt kaut kur summā kļūdījos. Noteikti neesmu pamanījusi.

Šodien šis - draudu vēstule par piespiedu piedziņu...
Šogad vairs nevarēs par kavējumiem uzlikt soda naudas, tāpēc Rīgas dome grābj ko var par pagājušo gadu...
Kur lai katru dienu atrod naudu, ko samaksāt RD, VID...? Kur lai atrod spēku šim visam?" raksta Linda.
Tikmēr komentāros cilvēki neskopojas ar kritisku attieksmi pret valdību, Saeimu, Rīgas domi, rakstot, ka deputātiem diemžēl nerūp uzņēmējumu finansiālais stāvoklis.
Vēl kāds piedāvā Mūrniecei atgriezties atpakaļ politikā.
"Linda, varbūt tomēr Jums jāatgriežas politikā, jo šobrīd esat izbaudījusi visu netaisnību, nejēdzību, likumu haosu ar ko saskaras Latvijas uzņēmēji. Pieļauju domu, ka Jums būtu daudz atbalstītāju, kas gaida vienu kārtīgu cilvēku, kurš gribēs un varēs iziet uz politiskās skatuves , izceļot gaismā 1001 nejēdzību. Atkāpties vairs nav kur!" teikts kādā komentārā.
Nesen jau vēstījām, ka Mūrniece soctīklos publicējusi rēķinu, ko saņēmusi par interneta pieslēgumu. Mūrniece atklāja, ka par interneta pieslēgumu nestrādājošā viesnīcā mēnesī jāmaksā vairāk nekā 450 eiro. Līgumu ar uzņēmēju lauzt viņa nevarot.

"Šis ir nestrādājošas viesnīcas rēķins. Par wifi un vienu datorpieslēgumu. Nemaksāt? Gribētos, bet nevarot. Jo līgums beidzas oktobrī," viņa rakstīja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:13

Jaunākās diskusijas