Ieva Florence-Vīksne atklāj, kā strādā pozitīva sevis motivācija

tautaruna.lv 27.marts 2021, 11:15
 
Dmitrijs Suļžics/F64 Photo Agency
Aktrise Ieva Florence-Vīksne saviem sekotājiem vietnē Instagram atklājusi, kā strādā un ko dod pozitīva sevis motivēšana.

"Pozitīvā sevis motivācija atver pavisam citas durvis uz radošu domāšanu. Ja, kas nesanāk turpinu rast jaunus ceļus vai mēģinu atkal un atkal. Ja jūtos slikti - kavēju sevi ar labām domām. Sevi pieradināt, dažādās dzīves situācijās, jo īpaši grūtās - meklēt ceļu, veidu, iespēju ir iespējams ar katras dienas pozitīvisma devu sev, un no sevis jo īpaši. Viss sākas ar mums pašiem.

Esmu vienmēr teikusi - ļauj vaļu fantāzijai! Fantazē, izdomā, ienirsti tai Pasaulē reiz pa reizei... Ja, kas Tevi iededz, tad izcel to šajā saulē un mēģini to soli pa solim realizēt ! Pati mēģināšana ir jau darīšana un ved uz pieredzi, izaugsmi un atgriezenisku enerģijas apmaiņu.

Katras dienas pozitīva sevis motivācija var ļoti labi spēlēt lielu lomu turpmāk dzīvē. Kad neredzi ceļu uz priekšu vai atpakaļ... Kad esi izslāpis pēc jaudas, enerģijas apmaiņas un rītdienas vēl labākas.

Es ticu, tam kā ūdenim. Ja katru dienu dzer ūdeni, zini, ka tas ir neatņemama dzīvības sastāvdaļa. Līdzīgi ar pozitīvu sevis motivāciju - tā kopta kļūst par Tavu ikdienu un ilgtermiņā sniedz arī vajadzīgo dzīvības spēku," iedrošina aktrise.

Ieva Florence-Vīksne ir latviešu aktrise un modele. 2017. gadā kļuva par Dailes teātra štata aktrisi. Dailes teātra izrādēs piedalās jau kopš 2014. gada. Zināma ar Ilzes lomu seriālā "Šķiršanās formula", Dinas lomu seriālā "Viņas melo labāk", Signes lomu seriālā "Eņģeļu iela 9. Pelnrušķītes mantojums" un Lindas lomu filmā "Blēži''.

Pavisam nesen, Valentīna dienā, Ieva kļuva par māmiņu dēliņam Leonardam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas