Salceviča atklāj, no kā atteikusies veselības dēļ

tautaruna.lv 27.marts 2021, 17:42
 
Ekrānuzņēmums
Stiliste Indra Salceviča soctīklos atklāti saviem sekotājiem pastāstījusi, kas viņai palīdz cīņā ar psoriāzi.
Kā norāda Indra, viņas eksperimenti ceļā uz veselīgu ādu turpinoties.

"Tad nu lūk, kopš aizvadītā gada novembra esmu izslēgusi no uztura nakteņu dzimtas dārzeņus. Nekādi kartupeļi, baklažāni un tomāti. Jāsaka, ka no tomātiem atteikties man bija visgrūtāk. Manas ādas stāvoklis ir uzlabojies. Nezinu, vai to ietekmēja ādas kopšanas līdzekļi, kurus lietoju, vai šis fakfs, ka izvairos no nakteņiem. Bet izmaiņas tiešām ir acīmredzamas. Vārdu sakot, dalos savā pieredzē. Protams, es turpināšu atturēties no šiem produktiem un skatīsimies, kādas izmaiņas būs nākotnē. Bet jāatzīst, ka šī ir bijusi pirmā ziemas sezona, kuras laikā es neesmu piedzīvojusi drastisku psoriāzes uzliesmojumu. Var jau būt, ka tas ir placebo efekts, bet, ja nu gadījumā Tu vai kāds no taviem tuvākajiem sirgst ar šo neizārstējamo slimību, ierosini pamēģināt. Es labprāt uzzinātu arī citu cilvēku pieredzi," atklāj Indra.

Jau vēstīts, ka Salceviča ierakstā iepriekš atklāja, ka jau divdesmit gadus cīnās ar šo ādas slimību. Tieši pirms 20 gadiem gadiem, oktobrī, stiliste pirmo reizi saskārās ar šo slimību.

Viņa atzīst, ka cīņa ar psoriāzi nav viegla. “Strauja, vētraina, untumaina, mainīga, skaļa un agresīva - tāda viņa man ir!”

Salceviča atzīst, ka vēl joprojām, pēc divdesmit gadiem cenšas un mācās to savaldīt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas