Greifāne parāda, kas viņai palīdz atkopties pēc Covid-19 izslimošanas

tautaruna.lv 19.marts 2021, 14:30
 
Kaspars Krafts/F64
Februārī dziedātāja un topošā režisore saviem faniem atklājusi, ka vairākas dienas pavadījusi slimnīcā, kur cīnījās ar Covid-19. Pēc jaunā koronavīrusa izslimošanas, māksliniece kopā ar ģimene jau nodevusies aktīvai atpūtai, kuru dēvē par savu "rehabilitāciju".

Greifāne sociālajā vietnē Instagram publicējusi attēlus un video no atpūtas uz kalna Sočos, kur kopā ar ģimeni snovojusi.

"Mīlu kalnus, mīlu snovbordu, mīlu svaigu gaisu," soctīklos raksta māksliniece. "Kad mīli kalnus, tur gribas pavadīt arvien vairāk laika. Tā izskatās mana rehabilitācija pēc koronavīrusa," raksta Greifāne.

Jau vēstīts, ka uzrunā saviem sekotājiem Liene februāra beigās atklāja, ka 11 dienas pavadīja slimnīcā ar 40 grādu temperatūru, ko pavadījis arī liels bezspēks.

"Mans 2 nedēļu ilgais koronas ceļojums. 11 dienas ar 40 grādu temperatūru. Ārsti jau nevarēja izlemt, ko man dot. Pēdējās trīs dienās ar hormonu terapiju temperatūra beidzot pazeminājās. Šodien es beidzot esmu mājās, bet atveseļošanās nebūs viegla un ātra. Rūpējieties par sevi, draugi," rakstīja Liene Greifāne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas