VIDEO: Latvijas TV šovā notikusi zādzība

tautaruna.lv 19.marts 2021, 18:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Ceturtdienas, 18. marta, pievakarē TV3 noslēdzās kārtējais ”Gandrīz ideālas vakariņas” raidījumu cikls, un šova pēdējā vakarā namamātes lomā iejutās TV3 šova ”Operācija: Jauna dzīve” eksperte, randiņu šova ”Nākamā pietura: Mīlestība” attiecību pētniece un piecu bērnu mamma Inga Bērziņa, raksta "skaties.lv".

Šajā nedēļā šovā ”Gandrīz ideālas vakariņas” bija sapulcināta raiba kompānija - cits pēc otra galdu klāja aktrise un seriāla ”Nemīlēties” zvaigzne Elīna Bojarkina, laika ziņu moderators un šova ”Balss maskā” vadītājs Mārtiņš Spuris, 15 gadus vecais kulinārijas blogeris Pipars un Inga Bērziņa.

Vakariņu gatavošanā Inga bija iesaistījusi savus bērnus, un pa visiem kopā bija sarūpējusi trīs ēdienus. Uzkodā galdā tika celta ķirbju biezzupa ar ingveru. Savukārt pirms pamatēdiena pasniegšanas vakariņu norises vietu pārņēma pamatīga rosība, kas Mārtiņam likusi sajusties kā detektīvromānā.

Kā atklājās, bija notikusi zādzība. ”Ir nozagta mana kaste,” viesiem paziņoja Inga.

”Šajā virtuvē nav ledusskapja un nav arī saldētavas, ko man ļoti vajadzēja, lai savu desertu pagatavotu, lai sastāvdaļas būtu attiecīgajā kondīcijā. Tāpēc es viņu smuki pie ārdurvīm ieraku sniegā,” to, kādēļ svarīgā sastāvdaļa tika noglabāta ārpus telpas, skaidroja namamāte.

Pazudušās kastes meklēšanā tika iesaistīti arī ciemiņi, tomēr panākumus tas nenesa. Pipars gan aizdomājās, ka varbūt ”tā ir daļa no izklaides,” bet Inga viņam uzreiz paskaidroja: ”Es neesmu tik laba aktrise, mīļais.”

Pēc tam gan pienāca lieliska ziņa - deserts bija atradies. ”Izrādās, to bija paņēmis sētnieks,” mistēriju, kas beigu beigās tika atrisināta, skaidroja Mārtiņš.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas