FOTO: Garklāvas iemūžinātā pilsētas slepenā dzīve sajūsmina sekotājus

tautaruna.lv 13.marts 2021, 16:12
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Žurnāliste Kristīne Garklāva nupat atbrīvojusies no ģipša, kuru bija spiesta nesāt pēc kājas lūzuma, kad ziemas sākumā neveiksmīgi nokrita. Sociālajā vietnē Instagram Garklāva dalījusies ar novērojumiem, kurus iemūžinājusi foto, kamēr bijusi spiesta vairāk uzkavēties telpās.

Garklāva dalījusies ar burvīgiem kadriem no pilsētas, kuros fiksēta daba tajā.

"Pilsētas slepenā dzīve ! Cik bieži mēs pamanām to, kas mums notiek acu priekšā ? Un te es nedomāju notiekošo telefonā. Jūs jau zināt, ka fotografēšana man šobrīd mazliet ierobežota. Jābildē tas, kas pilsētā pa logiem redzams. Kādu dienu koku zari dikti šūpojās. Izrādijās, ka tur notiek vesela drāma. No zara uz zaru, no koka uz koku - sīļi un vārnas dzenāja vāveri. Un te nu ir tā vāvere," raksta Garklāva.

Attēli sajūsminājuši arī Kristīnes sekotājus. "Ļoti skaistas bildes", "Patiesi, pilsētai ir savs dabas veidols, ko daži steigā skrienot garām pat nepamana. Nepasen FB grupiņā "Labi dzīvot Āgenskalnā", kāds bija ielicis vistu vanaga virsnieka pusdienas, kurās bija vārna", "Interesanti ka viņa turās pie koka?Izskatās,ka kājas atslābušas", "Mazā nabadzīte, bet drosmīga nudien" - raksta komentāru autori.

Attēli izpelnījušies vairāk nekā 2700 novērtējumus "patīk".

Jau vēstīts, ka Garklāva sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar kadriem no savas pirmās pastaigas ziemā pēc neveiksmīgā ievainojuma janvārī.

"Ir pēdējās desmitgades skaistākā ziema un šie ir mani tālākie noietie metri sniegā sešu nedēļu laikā. Metru nav daudz, bet grūti. Kā es gaidīju tieši šādu ziemu un ironiski arī sagaidīju. Tā jau saka, ka neko tā ļoti, ļoti nedrīkst gaidīt, bet šobrīd tiešām gaidu, kad kruķus nolikšu malā, atgriezīšos darbā un došos pirmajā pārgājienā... Domās jau plānoju pirmo maršrutu..." - rakstīja Garklāva.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:47

Jaunākās diskusijas