Baiba Sipeniece-Gavare atklāj baisu bērnības pieredzi

tautaruna.lv 13.marts 2021, 13:12
 
Vladislavs Proškins/F64
Radio ētera personība Baiba Sipeniece - Gavare sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar bērnības attēlu, kuru uzlabojusi ar aplikācijas palīdzību, pievienojot komentāru, kurā atklājusi, ko piedzīvojusi bērnībā.

Sipeniece- Gavare publicējusi attēlu, kurā redzama sešu gadu vecumā.

"Ne-no-kā nebaidos, priekšā vēl dauuudz kritieni un pušumi, trakas, "Par mata tiesu" lietas (pakļūšana zem smagās mašīnas un vēlāk vēl zem vilciena,tad 2 dienu gūsts pie 90' bandītiem), bet pāri visam liela dūša-Es gribu, Es varu, Es daru!" - atklāta ir Baiba.

Baibas ierakstu komentējuši viņas sekotāji gan izsakot komplimentus par attēlu, gan pieminot sievietes atklāto bērnības pieredzi.

"Karaliskā nama pārstāve, eleganta, inteliģenta, pārliecināta", "Te nu noteikti var teikt, ka visumam ir savs plāns", "Baibiņ!!! Tā turpināt!!!", "Es vēlos zināt sīkāk par "mata tiesu" piedzīvojumiem" - raksta komentāru autori.

Jau vēstīts, ka Sipeniece-Gavare, viesojoties izaugsmes forumā "Līdere" pastāstīja, par ko mēdz saņemt pārmetumus no sava vīra Gata Gavara.

"Mans dzīvesbiedrs ik pa laikam ir bēdīgs, bet ne tas īstais vārds, ērcīgs - par to, ka visur, kur mēs ejam kopā, viņš ir mans vīrs... Nevis viņš ir cilvēks pats par sevi, bet viņš ir mans vīrs," stāstīja Baiba.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas