Megana atklāj, kas slēpjas aiz slavena foto

tautaruna.lv 13.marts 2021, 9:45
 
PA/Scanpix/Leta
Intervijā Oprai Vinfrijai Megana Mārkla atzinusi, ka, dzīvojot karaļnamā, domājusi par pašnāvību.

Megana intervijā atklāti runājusi par garīgo veselību un apgalvoja, ka esot karaliskajā ģimenē viņa domājusi par pašnāvību.

"Es vairs negribēju būt dzīva, un tā bija ļoti skaidra un īsta, un biedējoša, pastāvīga doma," Vinfrijai sacīja prinča dzīvesbiedre, runājot par reakciju uz naidīgumu tabloīdos un sociālajos medijos.

Vaicāta, vai viņai bijušas domas par pašnāvību, Mārkla atbildēja: "Jā. Tas bija ļoti skaidri."

Atceroties, kā viņa tolaik jutusies, Mārkla sacīja: "Es esmu nobijusies, jo tas ir ļoti reāli." Viņa apgalvo, ka Harijs esot mierinājis viņu, taču pats tādēļ saskāries ar garīgiem izaicinājumiem.

Megana atklājusi, ka vakarā, kad pateikusi Harijam par savām sajūtām, viņiem bija jāapmeklē oficiāls pasākums koncertzālē "Royal Albert Hall". Viņa atklājusi, ka foto no pasākumu viņu vajājis kā atgādinājums.

PA/Scanpix/Leta

Draudzene esot viņai teikusi, ka pāris lieliski izskatās. "Tajā bildē, ja pievelk tuvāk, es redzu, cik cieši viņa pirksti apņēmuši manējos. Mēs smaidām un darām savu darbu, bet visu laiku cenšamies turēties. Ikreiz, kad izdzisa gaisma, es raudāju," Oprai atklāj Megana.

Megana apgalvo, ka lūgusi pilij palīdzēt atrast profesionālu palīdzību, taču saņēmusi atbildi, ka tas nav iespējams. Tāpat pilij piederējuši Meganas personīgie dokumenti un lietas, piemēram, pase un atslēgas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas