Krievijas producents pēc Covid-19: Mācīšos elpot un staigāt vienlaicīgi

tautaruna.lv 13.februāris 2021, 11:00
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Darba brauciena laikā uz Dubaiju rslavenais Krievijas producents saslima ar koronavīrusu, slimības gaita bija smaga. Vairāk nekā nedēļu ārsti cīnījās par Josifa Prigožina dzīvību, un viņiem izdevās pacientu glābt. Tagad Josifs ir mājās, Maskavā un burtiski mācās dzīvot no jauna.
Pēc slimības Prigožinam pat ļoti vienkāršās lietas šķiet ļoti sarežģītas. “Es mēģināšu pirmo reizi doties pastaigā. Es mācīšos vienlaikus elpot un staigāt, "- Instagram sacīja 51 gadus vecais producents.

Josifa kolēģi novēl viņam ātru atveseļošanos, un viņš savukārt ar šausmām atceras, kam cauri bija izgājis.

Jau vēstījām, ka Prigožins atklāti pastāstīja par nopietnām veselības problēmām. Slavenais producents cīnījās ar Covid-19, kas bija smagā formā.

"Pirms dažām dienām es nosvinēju savu otro dzimšanas dienu," sacīja Prigožins.

Sākotnēji viņš neuzdrošinājās runāt par piedzīvoto, bet pārdomāja, lai brīdinātu citus. "Es zinu vienu lietu: kovīds ir laimes spēle, un nav fakts, ka kaulainā ar izkapti neizvēlēsies jūs," pauda Josifs.

Valērija bija pirmā, kas saslima, tiesa gan, vieglā formā. Viņas mīļotajam paveicās daudz mazāk. "Pirmajā slimības nedēļā es jutos diezgan labi un domāju, ka drīz jau atgūšos, bet pēkšņi sāka pazust elpa un vienkārši nevarēju piecelties. Mani steidzami nogādāja slimnīcā, "- sacīja Prigožins.

“Sākās murgs. Stāvoklis pasliktinājās ar katru minūti, es biju savienots ar skābekļa aparātu. No tā brīža es slikti atceros notikušo. Ārsti nāca un gāja, veica testus, uzņēma visādas bildes, bet man palika tikai sliktāk. Mana slimība attīstījās pēc sliktākā iespējamā scenārija. Astoņas dienas ellē, taču pateicoties kompetentai ārstu attieksmei un ģimenes, draugu atbalstam, es izdzīvoju un šodien rakstu šīs rindas, ”skaidroja Valērijas vīrs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:37

Jaunākās diskusijas