VIDEO: Rūta Dvinska "lielos mīnusos" peldkostīmā demonstrē tvaika mākoni

tautaruna.lv 13.februāris 2021, 19:00
 
Vladislavs Proškins/F64
Raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Rūta Dvinska sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar video, kurā kopā ar draudzeni radījušas pēdējā laika aukstuma perioda "trendu" - tvaika mākoni. Turklāt abas dāmas to mīnusos veikušas peldkostīmā.

"Mums bija jāpamēģina," pie video raksta Dvinksa.

Par dāmu rūdījumu un video sajūsmā ir arī Rūtas sekotāji. Recepšu autore Anna Panna komentārā raksta: "Nu jūs tak esat kapitālas!"

"Jūs esiet superīgas, dāmas," raksta cits komentētājs.

Iepriekš Dvinska atklāja, ka aukstajām peldēm nododas, jo viņu ir nomocījis ikdienas stress. "Mana vēlēšanās bija iemācīties lielāku kontroli stresa situācijās, kā arī apzināties savu varēšanu un tas viss arī notiek, lai arī daudz kas vēl noteikti ir procesā."

Jau vēstīts, Dvinska atzīst, ka ar rudens peldēm ir sākusi nodarboties, jo ikdienas stress viņu ir nomācis. Motivācija turpināt iesākto rodas no tā, ka šādi gan ir iespējams sevi pārvarēt, gan ikreiz tas sniedz ticību tam, ka to ir iespējams izdarīt, gan arī tas, ka šāda nodarbe ir lielisks veids, kā sakārtot savas domas un emocijas.

Rūta Dvinska ir divu meitu māmiņa. Viņa ir precējusies ar sporta žurnālistu Kasparu Dvinski. Pašlaik Rūta vada jauno māmiņu raidījumu "Māmiņu klubs" kanālā STV Pirmā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:40

Jaunākās diskusijas