"Šis kolosālais šoferis vēl uztaurēja"; zirgu īpašniece vēršas pie šoferiem

Lelde Veinberga 13.februāris 2021, 17:00
 
Pixabay
Kāda zirgu audzētāja Limbažu pusē aicinājusi autovadītājus būt saprotošiem un samazināt ātrumu, ja redzams, ka gar braucamo daļu tiek pavadīti zirgi.
"Esmu diezgan dusmīga! Šodien gāju ar zirgu gar ceļmalu... Mums pretī brauca kāds auto, zirgs sabijās... Gandrīz nogāza mani zemē...
Tas štrunts, BET, šoferīši lūdzu, ja redzat ka kāds iet ar zirgu gar ceļmalu - PIEBREMZĒ un pabrauc LĒNĀM garām! Šodien šis kolosālais šoferis vēl uztaurēja..Laikam no dusmām ka zirgs sabijās un paleca uz ceļu...
Šis viss varēja beigties vēl savādāk... Varbūt ka šo ziņu pat izlasīs pats šodienas šoferis... Tik cik pamanīju auto numurs sākās ar GH un brauca ceļa posmā Pociems - Limbaži!" raksta sieviete.
Raidījums "Zebra" jau iepriekš skaidrojis, ka citiem satiksmes dalībniekiem ir jāievēro piesardzība, tuvojoties masīvajam dzīvniekam. Zirgs ir jāapbrauc ar lielāku distanci nekā velosipēdistu. Savukārt, ja transportlīdzekļa vadītājs pamana, ka zirgs sāk uzvesties nemierīgi, tad labāk ir apstāties un nogaidīt, kad situācija izmainīsies.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:23

Jaunākās diskusijas