TV personība Elīna Doļģe atklāti runā par savu laulību

tautaruna.lv 10.februāris 2021, 16:12
 
Dmitrijs Suļžics/F64
TV raidījumu vadītāja Elīna Fīrmane (iepriekš Doļģe) kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", runājot par kāzām, atklājusi, ka viņai bijis ļoti svarīgi apprecēties un mainīt uzvārdu.
"Man tas bija svarīgi - apprecēties. Un man bija svarīgi nomainīt uzvārdu. Man tas radīja piederības sajūtu, pilnīgu uzticēšanos vīram," atklāta ir Elīna.

Elīna atklāj, ka kāzu ceremonija bijusi neliela, taču pārim tieši šādi izdevies sarīkot svētkus tieši sev nevis citiem un viss bijis tā, kā to vēlējies jaunais pāris.

Kāzas saorganizētas arī ļoti īsā laika periodā - mēneša laikā un kāzu kleitu līgava saņēmusi tikai dienu pirms pašas ceremonijas.

"Pēc visa, ko esam piedzīvojuši, mana pateicība vīram, ka esam komanda. Tad, kad ir grūti, mēs varam tiešām saslēgties un būt kopā. Nevis mēs katrs šajās grūtībās aizejam uz savu pusi," pauž Fīrmane.

Elīna Fīrmane (agrāk Doļģe) ir TV raidījumu vadītāja, šobrīd kopā ar mūziķi Lauri Reiniku kanālā 360TV vada raidījumu "Pasaki to skaļi". Pēdējā laikā gan Elīna vairāk pievērsusies ģimenei un meitiņu audzināšanai, kā arī sevis pilnveidošanai - viņa uzsākusi studijas profesionālā integrālā kouča programmā Kanādas Integrālajā Institūtā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:18

Jaunākās diskusijas