VIDEO: Glābjoties no ugunsgrēka, zēns Neretā izlec pa logu

tautaruna.lv 10.februāris 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Postošs ugunsgrēks daudzdzīvokļu mājā Neretā gandrīz prasīja kāda ratiņkrēslam piekalta vīrieša dzīvību. Viņu no dūmiem iznesa nokvēpuši ugunsdzēsēji, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Neretas iedzīvotāji, atskatoties uz pirmdienas baiso ugunsgrēku daudzdzīvokļu namā Pasta ielā, saka, - labi, ka visi ir dzīvi. Un tikai tāpēc, ka liesmas izcēlās divpadsmitos dienā. Līdz ar to netrūka liecinieku, kas sauca glābējus. Kaimiņi zvanījuši arī dzīvokļa saimniecei, kura bija aizgājusi ciemos apkopt savu mammu. Degušā dzīvokļa saimniece Svetlana skrējusi atpakaļ ar vienu domu - kaut nu mājās palikušajam mazdēlam viss būtu labi.

“Kājas, rokas trīcēja! Skriešus skrēju, atnācu skatos - kas te darījās,” stāsta Svetlana.

Izrādās, tieši Svetlanas mazdēls arī brīdinājis kaimiņus par nepatikšanām un ka nepieciešama palīdzība. Glābjoties no ugunsgrēka, zēns izlēcis pa logu.

Ugunsgrēkā gan gāja bojā viens no ģimenes mīluļiem - suns. Kaķim izdevās nopakaļ zēnam izlēkt pa lodžijas logu.

Arī otrā stāva iedzīvotājiem gājis traki. Aigars ir piekalts ratiņkrēslam un saka lielu paldies ugunsdzēsējiem, kas viņu iznesuši svaigā gaisā pēdējā brīdī.

Par ugunsgrēka iemesliem šobrīd ir trīs versijas - no krāsns malkā ielēkusi dzirkstele, noticis īssavienojums vecajos vados pie ledusskapja, vai arī uguni tīšām vai netīšām pielaidis pats puika.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas