Madarai Repšei atkal veiks nopietnu operāciju

Viktorija Gabrjuna 6.janvāris 2021, 9:20
 
Kaspars Krafts/F64
Ekspremjera Einara Repšes meita Madara neslēpj, ka gatavojas kārtējai operācijai, kas plānota jau pavisam drīz, vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Madara Repše: Es māku saņemties!" izdevumā "Privātā Dzīve".

No 15 gadu vecuma Madara sirgst ar patoloģisku gremošanas orgānu sistēmas defektu. Viņa ārstējās gan Holandē, gan Latvijā.

Repše neslēpj - šobrīd viņai ārsti ir noteikuši 12 dažādas diagnozes, un paredzams, ka viņai Latvijā būs četras operācijas. Tuvākā operācija gaidāma jau pavisam drīz - 7.janvārī.

Madara stāsta, ka veselības ziņā ir gan sliktāki, gan labāki brīži - viņa vienkārši māk saņemties.

"Bija kāds pusmēnesis, kad vispār nevarēju ne nostāvēt, ne pastaigāt. Šādi melnie brīži nevienam nav jāredz," saka Madara, piebilstot, ka brīžiem viņa emocionāli sabrūk, bet tas ir tikai uz mirkli.

Iepriekš jau vēstījām, ka Eināra Repšes meita fotogrāfe Madara Repše kanāla 360 TV raidījumā "Pasaki to skaļi" atklāti runājusi par savu slimību.

Tāpat vēstījām, ka Madara Repše jau ilgu laiku cīnās ar smagu slimību un piedzīvojusi kārtējo operāciju, kura pēc jaunās sievietes teiktā jau bijusi septītā. Viņa pārcietusi jau vairākas operācijas, un katra diena ir kā cīņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:02

Jaunākās diskusijas