Medijs: slavenā Holivudas aktrise Emma Stouna gaida pirmdzimto

Baiba Puriņa 6.janvāris 2021, 3:06
 
Reuters/Scanpix/Leta
Par aktrises Emmas Stounas grūtniecību liecinot augošais vēders, kas pamanīts, kad aktrise devusies pastaigā Losandželosā, ziņo "The Mirror".

32 gadus jaunā filmas "La La Land: Kaliforsnijas sapņi" zvaigzne jaunumus vēl nav apstiprinājusi, taču avoti medijam "Us Weekly" pastāstījuši, ka Emma un viņas vīrs, ASV humora šova "Saturday Night Live" scenārists un režisors Deivs Makkerijs gaidot bērnu.

Avots norādījis, ka Emma esot ļoti laimīga un sajūsmināta par faktu, ka kļūs par māti. "Viņa izskatās lieliski, ir veselīga un staro. Viņa sazinās ar draugiem un strādā, kā arī ir aktīva un ikdienā vingro," norādījis avots.

Emma ar Deivu sāka satikties 2017. gada oktobrī, bet 2019. gada nogalē pāris saderinājās.

Emma Stouna ir amerikāņu aktrise. Viņa filmējās TV seriālā Drive un kā filmu aktrise debitēja 2007. gada filmā "Supergriboši". Pēc tam viņa filmējās tādās filmās kā "Kā kļūt par perfektu zaķi", "Bijušo draudzeņu rēgi", "Laipni lūgti Zombijzemē!", "Vieglas uzvedības teicamniece" un "Apbrīnojamais Zirnekļcilvēks".

Vislielāko atzinību Stouna guvusi ar lomu filmā "La La Land: Kalifornijas sapņi" (2016). Par šo lomu ieguvusi Amerikas Kinoakadēmijas balvu kā labākā aktrise galvenajā lomā, kā arī Zelta Globusa balvu un BAFTA kino balvu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:14

Jaunākās diskusijas