Madara Repše atklāti runā par savu slimību

tautaruna.lv 28.decembris 2020, 7:00
 
Kaspars Krafts/F64
Bijušā Latvijas premjerministra Eināra Repšes meita fotogrāfe Madara Repše kanāla 360 TV raidījumā "Pasaki to skaļi" atklāti runājusi par savu slimību.

Madarai ir iedzimts gremošanas orgānu sistēmas daļas jeb zarnu defekts. Kā atklāj Madara, ar nopietnajām veselības problēmām saskārusies 15 gadu vecumā, taču nevienam nav par to stāstījusi.

Repše norāda, ka aizbraukusi, jo viņa nav gribējusi apgrūtināt citus un saņemt žēlumu: "Esmu pieradusi pa dzīvi cīnīties viena."

Madara norāda, ka ar savu slimību ir tikai daļēji iemācījusies sadzīvot. "Iemācīties var, bet sadzīvot... grūti," norāda Repše un izsaka milzīgu pateicību visiem, kuri viņai ir palīdzējuši un ziedojuši naudu operācijai.

Madara atklāj, ka janvārī viņai gaidāma jauna operācija, kurai naudu gatavojas sagādāt, pārdodot savas fotogrāfijas. Viņa uzsver, ka otrreiz nelūgtu sev ziedot.

Jaunā sieviete ar asarām acīs atzīst, ka ir ļoti aizkustināta par cilvēku palīdzību.

Jau vēstījām, ka Madara Repše jau ilgu laiku cīnās ar smagu slimību un piedzīvojusi kārtējo operāciju, kura pēc jaunās sievietes teiktā jau bijusi septītā. Viņa pārcietusi jau vairākas operācijas, un katra diena ir kā cīņa.

Jau ziņots, ka oktobrī sieviete izrakstīta no Rīgas 1. slimnīcas pēc tam, kad piedzīvoja kārtējo nopietno operāciju. Meitu mājās nogādājis viņas tēvs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:18

Jaunākās diskusijas