VIDEO: Samanta Tīna pārsteidz ar krāšņu videoklipu

Sandris Vanzovičs 28.decembris 2020, 11:26
 
Publicitātes foto
Gada nogalē pārsteigumu sagādājusi dziedātāja Samanta Tīna - klausītāju vērtējumam nodota viņas jaunākā dziesma latviešu valodā “Tikai romāns”, kas tapusi sadarbībā ar mūziķi Ingaru Viļumu. Līdz ar jauno skaņdarbu prezentēts arī videoklips.

Dziesmas “Tikai romāns” vārdu autore ir pati Samanta Tīna (teksts tapis jau 2019. gadā), bet mūziku sarakstījis grupas “Prāta vētra” basģitārists Ingars Viļums, ar kuru dziedātāja veiksmīgi ir sadarbojusies arī iepriekš. Dziesma vēsta par pāra attiecībām, kad viena no pusēm dzīvo ilūzijā par to, ka atrasts īstais un vienīgais, kamēr otrai tā ir tikai īslaicīga aizraušanās. “Manuprāt, šī ir aktuāla tēma un aizvien biežāk sastopams attiecību modelis mūsdienās,” domā Samanta Tīna.

“Mēs visi kādreiz esam nonākuši situācijā, kad sastopam cilvēku, ar kuru piedzīvojam tādu jūtu ķīmiju, kādu iepriekš nekad neesam izjutuši, un vēlamies ticēt ilūzijai, ka šī mīlestība ir īsta, patiesa un tā vienīgā, ko esam ilgi meklējuši. Tomēr kādā brīdī nākas sastapties ar realitāti un saprast, ka otram neesi vienīgā, un šis ir bijis tikai kārtējais piedzīvojums un īslaicīgs romāns. Ar savu dziesmu vēlos aicināt tos, kuri nonākuši šādu toksisku attiecību gūstā, nemeklēt attaisnojumu otra rīcībai, piedodot un melojot paši sev, bet mīlēt un cienīt sevi, šādām attiecībām, ja tas nav apzināti un pašmērķīgi, pielikt punktu. Neesiet izklaides objekts!”

Ļoti iespaidīgs ir dziesmas videoklips, kura režisore un producente ir pati Samanta kopsadarbībā ar Aigu Baikovu (“AiProduction”) - daudz skaistu meiteņu, daudz skaistu tērpu utt. Galveno vīrieša tēlu klipā atveido Edmunds Goldmans, bet pārējo lomu atveidotājas atlasītas ar konkursa palīdzību. Atlases process nav bijis viegls, bet rezultāts ir tā vērts - lai gan neviena no videoklipā redzamajām sievietēm nav profesionāla aktrise, visas tēlos iejutušās nevainojami. “Man bija svarīgi katru klipa varoni atlasīt pašai, tāpēc konkursu veicu ar sociālās platformas “Instagram” palīdzību. Atsaucība bija ļoti liela - pieteicās sievietes no visas Latvijas. Rezultātā tika atlasītas astoņas videoklipa varones, kuras es pirmo reizi klātienē sastapu tikai filmēšanas dienā. Biju ļoti priecīga par to, ka visas dzīvē izskatījās tā, kā iesūtītajās fotogrāfijās, un filmēšanas laikā iejutās tēlā kā profesionālas aktrises. Savukārt videoklipa galvenās vīrieša lomas atveidotāju atradu ar draugu palīdzību. Edmunds ir profesionāls modelis, kurš pārzina savu darbu, tāpēc viņam perfekti izdevās iejusties sliktā puiša tēlā - katrs skatiens un kustība viņam izdevās tieši tā, kā es to biju iztēlojusies, radot šī video stāsta ideju,” priecājas Samanta.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas