Agnese Zeltiņa atklāj, kāpēc Ziemassvētkos iztiek bez egles

tautaruna.lv 28.decembris 2020, 19:17
 
Ekrānuzņēmums
Uzņēmēja, bijusī aktrise Agnese Zeltiņa sociālajā vietnē Instagram atklājusi, kāpēc šogad nolēmusi iztikt bez svētku egles.

Zeltiņa norāda, ka ar dēlu šogad izlēma svētkus svinēt bez tradicionālās to rotas, jo esot daudz citu dekoru, ko var izmantot svētku noskaņas radīšanai.

"Jau gadiem cenšos iegādāties eglītes podiņos, lai pēc tam tās pārstādītu mežā. Taču pagājušogad es izdomāju, ka savu eglīti varētu nevis vest uz mežu, bet priecāties par to mājās, laistīt, kopt, lai tā mūs priecētu arī šogad.

Taču ... vai nu es ko darīju nepareizi, vai eglītei podā nepatika kārtējā pārvākšanās, tā braši turējās līdz novembra beigām. Tad tā acīmredzot sabēdājās, kļuva blāva, pelēka un mums nācās šķirties. Es zinu cilvēkus, kas neakceptē grieztus ziedus. Savukārt man nepatīk mākslīgas eglītes. Un šogad, zinot, ka Ziemassvētki būs citādi, es pasūtīju brīnišķīgu, lielu, staltu egli @soulstonesbyagnesezeltina studijai, par kuru priecāšos visu janvāri un izlēmu par labu eglītes saudzēšanai.

Man kļūst ļoti bēdīgi kad pēc svētkiem redzu izmantotās un izmestās eglītes visos pagalmos un pie visām atkritumu tvertnēm. Tāpēc šogad es priecājos no attāluma, par katru ko ieraugu," raksta Zeltiņa.

Jau vēstīts, ka neparastāku eglīti svētkos izlēmusi izmantot modele Māra Sleja sociālajos tīklos ievietojusi foto Ziemassvētku noskaņās - viņa atrādījusi savu eglīti, kas nebūt nelīdzīnās ierastajam svētku simbolam.

"Paštaisītā Eglīte-Neglīte 2020 gatava! Citus gadus bija brūna. Šogad beidzot zaļa! Bet, vispàr, beidzot ir doma arī par "īstu" eglīti no meža, bet nu redzēs.." rakstīja Māra.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas