Abu Meri sajūsmina ar nebēdnīgu kadru

tautaruna.lv 28.decembris 2020, 16:14
 
Romāns Kokšarovs/F64
Ārsts Hosams Abu Meri sociālajā vietnē Instagram pārsteidzis sekotājus ar nebēdnīgu kadru.

Nedēļas nogalē Latvijas iedzīvotājus beidzot iepriecināja sniegs un daudzi no mums steidzās baudīt ziemas priekus. Arī ārsts Hosams Abu Meri ļāvies sniega vilinājumam un saviem sekotājiem parādījis, kā bauda ziemas priekus.

"Visapkārt tik balts, ka uz brīdi bērnībā atgriezos. Lai katram savs eņģelītis, kas sargā šajā laikā!" - pie attēla, kurā redzams Garkalnē, Rīgā veidojam sniega eņģeli, raksta Abu Meri.

Jau vēstīts, ka pirmdienas rītā sniega segas biezums valsts lielākajā daļā ir mazāks par trim centimetriem, bet ziemeļaustrumu novados saglabājas līdz 11 centimetriem dziļš sniegs.Jau vēstīts, ka

Saskaņā ar pašreizējo "Global Forecast System" prognozi gadumijā gaisa temperatūra Latvijā būs -2..+3 grādi, Kurzemes rietumkrastā līdz +5 grādiem. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš, daudzviet brīžiem gaidāms lietus vai sniegs.

Jaunā gada sākumā netiek prognozētas lielas izmaiņas laikapstākļos - reizēm gaidāmi nokrišņi, gaisa temperatūra biežāk varētu noslīdēt vairākus grādus zem nulles.

Līdz ar to arī turpmāk autoceļi bieži kļūs slideni, bet noturīga sniega sega gaidāma tikai vietām valsts austrumu daļā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:03

Jaunākās diskusijas