Pavāra Mārtiņa Sirmā ieraksts soctīklos satrauc sekotājus

tautaruna.lv 9.novembris 2020, 10:45
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Šefpavārs Mārtiņš Sirmais sociālajos tīklos publicējis paziņojumu, ka grasās slēgt savu "3 pavāru" restorānu.

Piektdien, 6. novembrī, Sirmais soctīklos publicējis paziņojumu: "Pirmdien slēdzam "3 pavāru" restorānu. Rīt un parīt -50% visai ēdienkartei. Atbalsti un padalies!"

View this post on Instagram

A post shared by martins sirmais️️ (@siermaizite) on

Paziņojums pavāra sekotājiem licis domāt, ka Sirmais pavisam slēdz slaveno restorānu, tāpēc Mārtiņš vēlāk precizē publicēto.

"Paldies par milzīgo atbalstu un neskaitāmiem darba piedāvājumiem. Skaidrības labad, "3 pavāri" nekur nepazūd mēs slēdzam durvis likuma noteiktajā kārtībā un atvērsimies ASAP," sekotājus mierina pavārs.

View this post on Instagram

A post shared by martins sirmais️️ (@siermaizite) on

Kā ziņots, saslimstības ar Covid-19 ierobežošanai no 9. novembra līdz 6.decembrim Latvijā ir izsludināta ārkārtējā situācija, kuras laikā spēkā būs virkne ierobežojumu. Viens no ierobežojumiem ir, ka sabiedriskās ēdināšanas vietās būs atļauts izsniegt ēdienu tikai līdzņemšanai.

Jau vēstīts, ka nesen Sirmais medijiem atklāj, ka nupat parakstījis līgumu par jaunu projektu."Ceļosim caur literatūru. Piemēram, caur Hašeka Krietno kareivi Šeiku - pētīsim, ko viņi tajā laikā ēda un kāpēc. Kad Puškins pielēja šabli savai zivju zupai - kas tas īsti bija par šabli, un no kurienes, un kāpēc viņš to lēja? Vai ko īsti nozīmē soļanka? To visu caur literāriem darbiem var ļoti labi izpētīt," pauda Sirmais.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:22

Jaunākās diskusijas