Covid-19: aktieri un dziedātāji ar skumjām atvadās no skatītājiem

Anete Ošleja 9.novembris 2020, 13:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Šodien Latvijā iestājas ārkārtējā situācija, kas ikdienas darbus ietekmēs daudziem. Vairāki Latvijā zināmi aktieri, mūziķi dalās ar savām sirdsāpēm, ka iepriekš gatavotās izrādes tiek atceltas. 

Ar ierakstiem sociālo mediju vietnē Instagram vairāki Latvijā zināmi aktieri, dziedātāji dalījās ar fotogrāfijām no pēdējām izrādēm.

Piektdien norisinājās koncertprogrammas “Dieva dēli. Saules meitas” pirmizrāde. Šajā koncertprogrammā piedalījās vairāki populāri mākslinieki, kas pēc koncerta dalījās ar savām pārdomām.

Aktieris Rihards Lepers savā Instagram kontā publicēja foto, kas uzņemti izrādes laikā.

“Mirklis pirms aisberga,” tā Rihards raksturoja tuvojošos ārkārtas situāciju.
View this post on Instagram

A post shared by Rihards Lepers / Rihard Lepers (@rihardslepers) on

Arī dziedātāja Antra Stafecka savā kontā dalījās ar saldsērīgām pārdomām par esošo situāciju.

“Sajūtas ir tik spilgtas un krāsainas! No pirmdienas mums viss jau atkal ir aizliegts, un atkal viela pārdomām.”
View this post on Instagram

A post shared by Antra Stafecka (@antra_stafecka) on

Viņa aicina visus būt stipriem un sargāt sevi un citus. Antra Stafecka uzsver, ka beidzoties ārkārtas situācijai koncertstāsts atgriezīsies pie skatītājiem.

Stafeckas ierakstu komentēja dziedātāja Sabīne Berezina, kas pauda nožēlu par to, ka viņai bija paredzēts koncerts 14. novembrī, taču tagad to nāksies atcelt.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Arī Lauris Dzelzītis publicējis fotogrāfiju ar saviem kolēģiem pēc izrādes. Viņš uzver, ka šī gada izrāde ir aizvadīta, taču par nākamo nekas vairs nav zināms.

View this post on Instagram

A post shared by Lauris Dzelzitis (@lauris_dzelzitis) on

Kā jau iepriekš ziņots, tad ar 9. novembri Latvijā stājas spēkā ārkārtas situācija. Šajā laikā pastāv stingri pulcēšanās ierobežojumi. Vairākas Latvijā zināmas grupas un izpildītāji steidz paziņot par atceltie koncertiem. Grupa "Turaidas Roze" bija paredzējusi trīs koncertus novembrī, taču tagad tie visi tiek atcelti - "Imanta Kalniņa jubileju gaidot. Lielās dziesmas" - 10.novembrī Jelgavas Kultūras centrā, 12.novembrī Rīgā, VEF Kultūras pilī un 15.novembrī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS. Reaģējot uz valdības izsludinātajiem pasākumu ierobežojumiem, tiek pārcelti arī kultūr-telpā "Hanzas Perons" 27. un 28.novembrī iecerētie grupas "Instrumenti" koncert-stāsti "Divi Instrumenti" sērijā "Koncerts pirmajā rindā". Tie norisināsies 12. un 13.decembrī. Tāpat pārcelti arī Intara Busuļa un "Abonementa orķestra" koncert-stāsti, kas tika plānoti 3. un 4.decembrī. Tie savukārt notiks 15. un 16.decembrī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:08

Jaunākās diskusijas