VIDEO: Reklāmas filmēšanas laikā Roberto Meloni tiek pamatīgi izjokots

tautaruna.lv 1.novembris 2020, 17:48
 
Oksana Džadana/F64
Gatavošanas raidījuma vadītājs Roberto Meloni sociālajā vietnē Instagram dalījies ar amizantu video, kurā parāda, kā tiek izjokots reklāmas filmēšanas laikā.

Video Roberto redzams ar aizklātām acīm, bet viņam priekšā uz galda stāv pudele. Kā noprotams, Roberto ar taustes palīdzību uzdots atminēt, kāds dārzenis atrodas uz šķīvja.

Aptaustot pudeli, Roberto secina, ka tas nebūt nav dārzenis. "Baigais dārzenis! Kas tas ir? Kaut kāda sula?" video jautā Meloni. Roberto neapmulst un nolemj pagaršot pudeles saturu, taču, kas tajā ir viņam īsti skaidrs netop.

Kā atklājas, pudelē ir alkoholisks dzēriens.

Roberto gan izjokošanu nav ņēmis ļaunā un komentārā pie video norāda, ka reklāmas filmēšana izvērtusies diezgan jautra.

View this post on Instagram

A post shared by Roberto Meloni (@robertomeloni) on

Jau vēstīts, ka Roberto Meloni turpina apbraukāt dažādas pilsētas, prezentējot savu grāmatu un tiekoties ar faniem. Arī pēc viesošanās Vaboles kultūras namā, Roberto publicējis bildi. Tomēr šajā attēla aprakstā viņš paziņo par ļoti asprātīgu skatuves vārda maiņu. No šīs dienas Roberto Meloni jaunais skatuves vārds būšot Jānis Ķirbis.

Roberto Meloni vada “Rīga TV 24” kulinārijas šovu, kurā pie viņa viesojas dažādas Latvijas slavenības, lai kopā gatavotu. Grāmata veidota, izmantojot šovā gatavotās ēdienu receptes no Latvijas slavenību virtuvēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:38

Jaunākās diskusijas