Iedzīvotāja sūdzas, ka Latvijā cilvēki nepareizi nēsā sejas maskas

tautaruna.lv 1.novembris 2020, 11:12
 
Vladislavs Proškins/F64
Kāda Latvijas iedzīvotāja vērsusies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), paužot savu sašutumu par to, ka, viņasprāt, Latvijā nepareizi tiek nēsātas sejas maskas.
"No 14. oktobra valdība ir uzstādījusi noteikumu sabiedriskās vietās nēsāt maskas, taču novēroju, ka maza daļa cilvēku tās nēsā pareizi.

Vairumam deguns ir ārpus maskas vai uz zoda. Ja masku neuzliek pareizi, tad tai nemaz nav jēgas, cilvēki tikai lieki izmet naudu par iegādātajiem deguna un mutes aizsegiem, drošība apkārtējiem nekāda!" raksta iedzīvotāja.

Tikmēr komentāros cilvēki raksta, ka, iespējams, sūdzības autore mēģina uzspiest ideju nēsāt sejas maskas.

Tad rakstītaja sūdzas par to ka valdība ir visiem uzlikusi netiešu nodokli vai arī mēģina citiem uzspiest savu ideju par "lieto mutes un deguna aizsegu"? teikts kādā komentārā.

Jau ziņots, ka sakarā ar saslimstības ar Covid-19 pieaugumu nesen ieviesti jauni ierobežojumi, tostarp obligāta mutes un deguna aizsegu valkāšana virknē publisko vietu.

Tāpat iepriekš rakstījāpr par 7 soļiem pareizai vienreizlietojamās sejas maskas nēsāšanai, tostarp, tiek uzsvērts, ka maskai nēsāšanas laikā ir jāaizsedz deguns un mute. Tā nedrīkst būt novilkta uz kakla daļas vai zoda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:30

Jaunākās diskusijas