Aleksandru Kurusovu pamatīgi sadusmo vīriešu uzvedība

tautaruna.lv 1.novembris 2020, 16:44
 
Vladislavs Proškins/F64
Dejotāja Aleksandra Kurusova, kuru vairums Latvijas iedzīvotāju iepazina šovā "Dejo ar zvaigzni", sociālajā vietnē Instagram publicējusi sašutuma pilnu ierakstu par vīriešu uzmanību, kuri ir citās attiecībās.

Ierakstā Kurusova pauž, ka viņas mērs esot pilns.

"Es saprotu, ka mūsdienās pāru attiecības mēdz būt ļoti demokrātiskas un kopdzīves formas neordināras, bet, lūdzu, aizņemtie puiši/ vīrieši/ stiprā dzimuma pārstāvji, lūdzu, pārstājiem man rakstīt vēstules ar uzaicinājumiem aiziet uz randiņu, iedzert kafiju vai pavakariņot!" norāda Kurusova.

Viņa gan norāda, ka šis neattiecas uz tiem, kuriem attiecību statuss ir "brīvs".

Kurusova nobeigumā vēl piemitina, ka viņai ir iespēja visus šos "gājienus publiskot un darīt to visu pilnīgi jebkuram cilvēkam redzamu", uzsverot, ka to var redzēt arī šī vīrieša draudzene vai sieva. "Nedomāju, ka šis fakts stiprinās jūsu attiecības," nobeigumā pauž dejotāja.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Kurusova (@aleksandrakurusova) on

Jau vēstīts, ka februārī žurnāls "Kas Jauns" informēja, ka Kurusova, kas pāris gadu dzīvoja Singapūrā, apstiprināja, ka ir šķīrusies no drauga. Iepriekš viņa atklāja, ka svešumā ir izveidojušās attiecības ar kādu Džeimsu. Pēc Aleksandras teiktā, pāris esot runājis par nākotnes plāniem, taču vairāk dzīvojis šodienai.

Februārī Aleksandra apstiprināja, ka ir šķīrusies, taču par šķiršanās iemesliem gan runāt nevēlējās.

Aleksandra Kurusova atpazīstamību ieguva pirms desmit gadiem, kad kopā ar dziedātāju Lauri Reiniku uzvarēja TV šovā "Dejo ar zvaigzni".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:41

Jaunākās diskusijas