FOTO: Sieviete sašutusi par reklāmas plakātu Rīgas ielās

tautaruna.lv 1.novembris 2020, 13:48
 
Privātais arhīvs/skaties.lv/Bez Tabu
Kāda sieviete vērsusies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), paužot sašutumu par reklāmas plakātu Rīgas ielās, kas saistītas ar izplatīto slimību krūts vēzi.

Reklāmas plakātā sievietes tiek aicinātas aizdomāties par krūts vēža nopietnību un pārbaudīt savu veselību.

"Šomēnes novēroju jaunu plakātu Rīgas ielās, kurš aicina sievietes pārbaudīties uz krūts vēzi. Plakātā redzams vīrietis bez krekla ar vieglu smīnu, turklāt plakātā ir uzsvērts pārBAUDI krūtis.

Krūtis nav vīriešu baudīšanas objekts, turklāt tik nopietnā tēmā kā krūts vēzis, kas skar tik daudz sieviešu. Šķiet, ka latviešu sabiedrībā krūtis pieder vīriešiem,” raksta sieviete.

Tikmēr jāpiebilst, ka šāda reklāmas kampaņa tika prezentēta jau vasarā. Tika vēstīts, ka jūnijā labdarības fonds “Rozā vilciens” ir sācis jaunu kampaņu “PārBAUDI savas krūtis!”, kas aicina sievietes regulāri veikt krūšu pašpārbaudi.

Lai atraktīvā veidā pievērstu sieviešu uzmanību, par kampaņas video galveno varoni ir kļuvis pievilcīgais pasākumu un raidījumu vadītājs Mārtiņš Kapzems. Video viņš demonstrē, kā ikviena sieviete pavisam vienkārši var sev veikt krūšu pārbaudi ar trīs soļiem - SASKATI, SAJŪTI un SAZINIES. Turklāt videomateriālā Mārtiņš arī atgādina - lai gan reti, tomēr krūts vēzis mēdz būt arī vīriešiem.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:58

Jaunākās diskusijas