Tapis zināms pārsteidzošs fakts par Klūniju attiecībām ar Hariju un Meganu

Baiba Puriņa 1.novembris 2020, 16:09
 
Reuters/Scanpix/Leta
Džordžs un Amala Klūniji bija starp 2018. gada karalisko kāzu viesiem, taču atklājies fakts, ka pāris patiesībā nemaz Hariju un Meganu personīgi nav pazinuši, raksta "Daily Mirror".

Slavenības atzinušās, ka patiesībā nemaz nav pazīstamas ar karalisko pāri, lai gan Klūnijiem bija piešķirtas ekskluzīvas sēdvietas kāzu ceremonijā.

Kā apgalvo Lielbritānijas premjerministra Borisa Džonsona māsa Reičela Džonsone, pāris, kurš sēdējis blakus Klūnijiem, apjautājies, kā viņi pazīst Saseksas hercogus. Klūniji atzinušies, ka pāri personīgi nepazīst.

Džonsone apgalvo, ka arī tādas slavenības, kā Opra Vinfrija, Deivids un Viktorija Bekhemi "diezin vai ir tuvi pāra draugi".

Biogrāfijā "Finding Freedom" apgalvots, ka, pat ja Klūniji pirms kāzām pāri nepazina, viņi esot satuvinājušies pēc tām un pat vismaz divas reizes uzņēmuši Saseksas hercogus savās mājās Oksfordšīrā. Tāpat Harijs un Megana, tikai dažas nedēļas pēc kāzām, ar personīgo lidmašīnu devušies uz Džordža privātīpašumu pie Komo ezera.

Jau vēstīts, ka, lai gan par Holivudas aktiera Džordža Klūnija šķiršanos no sievas Amalas tika runāts jau pagājušajā gadā, tagad kļuvis zināms, ka Klūnijs aizgājis no sievas.

Pēc ārvalstu mediju avota teiktā, Klūnijs aizgājis no mājas, kurā dzīvoja kopā ar sievu Amalu un 3 gadus vecajiem dvīņiem.

Patlaban Klūnijs veic plašus remontdarbus savā mājā Kalifornijā, kurā dzīvoja, būdams vecpuisis. Viņš atkal plāno tur ievākties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:23

Jaunākās diskusijas