Aija Andrejeva parāda, cik jautri pavada laiku latviešu mūziķi

tautaruna.lv 1.novembris 2020, 18:47
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Straujiem soļiem tuvojas gada gaišākais laiks, kad ik uz stūra sāks skanēt dažādas Ziemassvētku melodijas un tiks rādītas svētku filmas. Decembrī pie skatītājiem nonāks pavisam jauna latviešu Ziemassvētku filma “Ziemassvētki džungļos”.

Kamēr aktīvi norisinās filmēšanas process, kas tika veikts pat Indonēzijā, tepat, Latvijā, populāri mūziķi ierakstīja jaunās filmas dziesmas.

Aija Andrejeva savā Instagram profilā dalījās ar radošā procesa fotogrāfijām. Bildēs bija redzams paprāvs latviešu mūziķu “zieds”. Viņas ierakstā ir redzams gan filmas producents Roberts Vinovskis, gan mūziķi Jānis Aišpurs, Intars Busulis, Renārs Kaupers un Arnis Račinskis.
View this post on Instagram

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva) on

Mūziķe atzīst, ka šāda radošā komanda viņai sniedz uzmundrinošu lādiņu.

“Džungļu dziesmiņas tīms - paldies par uzlādējošo pēcpusdienu, draugi!”

Kā zināms, jaunā Ziemassvētku piedzīvojumu filma “Ziemassvētki džungļos” pie skatītājiem ir gaidāma jau šajā decembrī. Filma vēsta par ģimeni, kura ir pārcēlusies uz eksotisku valsti, jo ģimenes galva ir atradusi jaunu darba vietu. Dzīve jaunajā vietā ir nopietns pārbaudījums ģimenei, meita Paula saprot, ka ģimeni var glābt tikai Ziemassvētku brīnums. Taču ko darīt, ja nav ziemas? Paula ar jauniegūto draugu dodas Ziemassvētku vecīša meklējumos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:29

Jaunākās diskusijas