Aiju Andrejevu sadusmo Rīgā naktī notiekošais

tautaruna.lv 9.oktobris 2020, 17:31
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Dziedātāja Aija Andrejeva sociālās vietnes Instagram īsajos stāstiņos jeb "storijos" paudusi sašutumu par skaļajiem remonta darbiem Rīgā.

Dziedātāja publicējusi video, kuros fiksēts, kā pēc pulksten 22.00 turpinās asfaltēšanas darbi galvaspilsētā, radot lielu troksni.

"Sirds pilna! Nopietni!?? @rigas_dome! Kur jūs bijāt pa dienu? KAS NOTIEK?!" video īsajos stāstiņos komentē Aija Andrejeva, norādot, ka video tapis pulksten 22.06 darba dienas vakarā.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Ekrānuzņēmums no Instagram

Remonta darbi nav apstājušies arī pēc pulksten 23.00. Andrejeva gan beigās spējusi saskatīt arī ko pozitīvu esošajā situācijā.

"Skatīšos no labās puses, pavisam nedaudz jāpaciešas! Māja trīc, bet rīt būs jauns asfats!" notiekošajā labo saskata mūziķe.

Ekrānuzņēmums no Instagram

No 10.oktobra līdz 11.oktobrim ielas seguma asfaltēšanas darbu dēļ satiksmei tiks slēgts Čaka un Marijas ielas posms no Stabu līdz Merķeļa ielai, informē pilsētas domē.

Sagatavošanas darbi, kas satiksmi būtiski neietekmēs, tiks sākti jau 9.oktobrī no plkst.22, bet minētais ielas posms satiksmei tiks slēgts pusnaktī. Ielas asfaltēšanas darbi tiks pabeigti svētdien līdz plkst.5.30, kad sāks kursēt pirmie sabiedriskā transporta līdzekļi un iela tiks atvērta visiem.

Piektdien notiks sagatavošanas darbi, kas ietver aku lūku atskaldīšanu, gruntēšanu un tehnikas sagatavošanu, savukārt sestdien asfaltēšanas darbi tiks veikti no Stabu ielas līdz Blaumaņa ielai.

Tāpat sestdien dienas laikā tiks veikti sagatavošanas darbi asfaltēšanai posmā no Blaumaņa ielas līdz Merķeļa ielai, bet vakarpusē minētajā posmā sāksies asfaltēšanas darbi. Tie noslēgsies svētdienas rītā, kad iela tiks atvērta satiksmei.

Asfaltēšanas darbu laikā aptuveni uz stundu tiks slēgti šķērsojamo ielu krustojumi, bet katrā šķērsojamajā ielā tiks nodrošināti satiksmes regulētāji, kas novirzīs plūsmu uz apbraucamajām ielām. Asfaltēšanas darbu laikā Kalniņa un Pērses ielas tiks pārveidotas par divvirzienu kustības ielām, bet Stabu ielai ierobežojumi nav paredzēti.

Gadījumā, ja sliktu laikapstākļu dēļ asfaltēšanas darbus nebūs iespējams veikt, asfaltēšana notiks svētdien no plkst.22 līdz pirmdienas plkst.3. Šajā gadījumā Marijas ielas un Čaka ielas posms līdz Stabu ielas krustojumam satiksmei tiks atvērts satiksmei līdz plkst.5.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:41

Jaunākās diskusijas