Iluzionistes Daces Pecolli mājdzīnieks pamatīgi pārsteidz viņas viesus

tautaruna.lv 9.oktobris 2020, 16:08
 
Ekrānšāviņš no video
TV kanālā TV3 noslēdzās šova ”Gandrīz ideālas vakariņas” raidījumu cikls, kurā populāri ļaudis demonstrē savas gatavošanas un viesu uzņemšanas prasmes. Šīs nedēļas noslēdzošās vakariņas gatavoja iluzioniste Dace Pecolli, un viņa bija nolēmusi savus viesus pārsteigt ne jau ar ēdienu, raksta "skaties.lv".

Šajā raidījumu ciklā viens pie otra viesojās raiba kompānija - ”Lauku sētas” uzvarētājs Aigars Kļavs, pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems, TV3 jaunā šova ”Operācija: Jauna dzīve” vadītāja Aija Selga-Brikmane un burvju māksliniece Dace Pecolli.

Par to, lai ciemošanās pie viņas izvēršas neaizmirstama, Dace bija padomājusi.

”Šis nav parasts vakars, šis ir maģisks vakars,” viesus brīdināja namamāte un aicināja malkot dzērienus, kas solot dezinficēt no iekšpuses.

Ekrānšāviņš no video

Vakara gaitā pārsteigumu netrūka - vispirms namamāte jaunos draugus iepazīstināja ar savu mājdzīvnieku - sikspārni vārdā Pupuķis, kas viesus atstāja mutēm vaļā, drīz vien sekoja ķermeņa attīrīšanas rituāls.

Pirms ķerties pie uzkodas, Dace kā aperitīvu galdā cēla ”sikspārņa asiņu dziru”, ko pasniedza kopā ar ”raganas slotiņām” un viesiem lika aizsiet acis.

”Es jums nesolīju ēdienu, es solīju Itālijas sajūtas,” “pārsteigumu”, kas tika pasniegts uz rabarberu lapām, pieteica namamāte.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas