Maisā izmesti mežā; patversme ziņo par cilvēku nežēlīgu rīcību

tautaruna.lv 9.oktobris 2020, 18:12
 
facebook.com
Tukuma dzīvnieku patversme sociālajā tīklā facebook dalījusies ar stāstu par to, kā izglāba mežā izmestus kaķēnus.

"Kaut tam riebeklim rokas nokalstu!!!!! Sāk jau krēslot,kad saņemam zvanu par mežā atrastiem kaķēniem...liekas ,kad kāds mūs ļauni grib izjokot,bet zvanītājs ir pazīstams cilvēks,tā ka dodamies uz norādīto vietu.

Šosejas posmā Rīga -Ventspils meža ceļa atzars,kurā cilvēki iebrauc nokārtot dabiskās vajadzības ,daudz izmestu atkritumu redzam mētājamies mežā ,kamēr braucam lūkot kaķus maisā.

Jaunieši devušies ar suni pastaigā pa mežu,līdz tas tas ieraudzījis maisu un sācis riet...maiss kurš kustās...paverot maisu, no tā izskrien divi pārbiedēti kaķēni,kuri aiz pārbīļa uzlien tuvējā krūma,augstākajā zarā...Kopā ar kaķēnu maisu,mežā līdzās izmesti maisi ar alus bundžām un tukšiem desu iepakojumiem...

Cenšoties zarus noliekt pie zemes,lai.mazuļus saķertu,melnais kaķēns nolec no zara un pazūd meža biezoknī,otru mazulīti kopējiem spēkiem noceļam un ieliekam būrītī...mazais runčuks trīc ,kā apšu lapiņa," teikts patversmes ierakstā.

Patversmes darbinieki izskata pateicību jauniešiem, kas nepalika vienaldzīgi un ziņoja par radušos situāciju.

Jāpiebilst, ka arī iepriekš vēstīts par cilvēku nežēlīgu rīcību pret dzīvniekiem. Tā pirms laika vēstījām, ka dzīvnieku patversmes un mājas zoo "Mežavairogi" vadītāja Danuta Priede sociālajā vietnē Facebook atklājusi skaudru stāstu par suni Ogrē, kurš pakļuvis zem automašīnas riteņiem bērnu acu priekšā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl portālā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:13

Jaunākās diskusijas